perjantai 24. lokakuuta 2014

Synttärit

Upeaa viikonvaihdetta sinulle ja läheisillesi <3 

Maanantai
Viime viikko lomailtiin, joten tänään sormet syyhyivät jo hoitotöihin! Yleensä pidän maanantait vapaata, mutta tälle päivälle olin varannut muutaman välityksen ja yhden kuumakivihoidon ja voi miten ihanalta se taas tuntuikaan tehdä hoitoja, levätyn viikon jälkeen. Olen niin omalla alallani nyt, teen tätä varmasti niin kauan kuin vain terveyttä riittää. Joulukuussa aloitan enkeli-illat ja enkeleiden kanssa suunnittelin että aloitan myös tulkintojen tekemistä kotonani, jossain vaiheessa keväämmällä, katsotaan koska se tulee ajankohtaiseksi. 
Asiakasta odotellessa :) 
Tiistai
Tämä päivä alkoi terapialla. Tässä olikin nyt kaksi viikkoa välissä ettei nähty hänen kanssaan ja oli paljon juteltavaa. Sieltä tullessa poikkesin katsomassa vuokratilaa Enkelipiiriä varten. Niin, siis aloitamme samanhenkisten ihmisten kanssa Enkelipiirin. Sovimme että tapaamme kerran kuukaudessa. Jostain vain luin että tällaisia on jo eri paikkakunnilla ja ajattelin että mikseipä Hämeenkyrössäkin. Piti vaan löytää sopiva tila ja sopivalla hinnalla. Sellainen tuli eteen ja kävin katsomassa, sopiiko meidän tarpeisiin ja olihan se ihan hyvä, avaimetkin sain heti käteen. Iltapäivällä muutama hoidon välitys ja kolme tulkintaakin sain aikaiseksi, tänään oli niin hyvä fiilis ja energiat, sain enkeleihin vaivatta yhteyden.
Ronjalla on synttärit torstaina ja hän löysi jonkun ohjeen seeprakakusta, no minähän en ole mikään leipuri, joten ei tullut kysymykseen että sen itse tekisin. Otin sitten yhteyttä Purppurahelmen Hannaan, joka tekee aivan upeita kakkuja, kyselin ehtisikö mitenkään tällaisen valmistaa tytylle, ja mikä ilo, sanoi ehtivänsä! Siis raidallinen kakku sekä päältä että sisältä..jännä nähdä sitten lopputulos. En kertonut Ronjalle, että tilasin sen, on ihan ylläri hänelle.
Tyty ja Helmi selfie :)
Keskiviikko
Enkelihoito ja reikihoidon välitys, sitten nopsasti ripsihuoltoon, jossa sai huokaista reilun tunnin. Puhetta riitti koko hoidon ajan, naurettiin paljon. Välillä mulla vuotaa silmät vettä, kun nauran niin paljon, mutta se ei haittaa tahtia. On aina voimaannuttavaa käydä Johannan luona, ollaan niin samalla aaltopituudella, vaikka onkin mua 20 vuotta nuorempi.

Illalla oli sitten ensimmäinen Enkelipiiri Hämeenkyrössä. 18 oli ilmoittautunut, mutta lopulta vain 8 oli paikalla. Vaikka sehän ei haitannut mitään. Oli niin hauska tutustua kaikkiin, esittelykierroksella jokainen sai jutella itestään ja suhteestaan enkeleihin. Voi sitä itkua ja naurua mitä siellä käytiin läpi. Meditoitiin, juteltiin ja juotiin teetä. Upea ilta kaikenkaikkiaan. Marraskuussa uusiksi.

Sillä välin kun olin poissa kotoa, Ronja oli leiponut synttäreilleen mutakakun ja puolisko imuroinut valmiiksi, huomisia synttärijuhlia varten..voi ne ihanat <3
Torstai
Ronjan 10vuotis päivä! Tälle päivälle en ottanut lainkaan hoitoja, päätin että en siivoile tms. mitään etukäteen, vaan teen kaiken tänään. Ja niin tein. Aamusta kävin ensin hakemassa kakun Hannalta Purppurahelmestä, hän oli tehnyt kaupan päälle vielä muutamia suklaamuffineita joissa oli kaunis pinkki kuorrute päällä. Just nappijuttu illan kahvipöytään. Ja kakku oli mitä upein! Ronjahan ei tiennyt lainkaan että olin sen tilannut, kun tuli koulusta ja meni jääkaapille ottamaan välipalaa, voi sitä riemun kiljahdusta! "Mummi, mummi, sää sait ton seeprakakun. Mistä, mistä?" Kun kerroin että Purppurahelmestä tilasin, oli ilo vielä suurempi, koska tämä leipuri on ihan vertaansa vailla ja hyvin suosittu täällä päin. Tyty oli niin onnellinen että olin tilannut kakkunsa juuri sieltä. Mitään lahjaa emme sen kummemmin vielä ostaneet. Hän sai kaikilta rahaa lahjaksi, se oli toiveenakin, säästää uuteen puhelimeen. Lupasimme antaa siihen sitten loput. Vieraat tulivat viiden aikaan iltapäivällä, se ihana puheensorina mikä alkoi ja kaikki ihastelivat kakkua, sen suussasulavaa makua ja muitakin tarjottavia. Ronjan mutakakku oli onnistunut todella hyvin, se meni, yhtä palaa lukuunottamatta, ihan kokonaan. Oli kiva nähdä taas oma perhe koolla. Mukava ilta!
Kuullaan taas myöhemmin! 

Rakkaudella Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)