sunnuntai 14. joulukuuta 2014

14.luukku

Suloista sunnuntaita sinulle ja läheisillesi :)

Tänään joululahjojen hankkimispäivä. Ronjalla on tanssikoulun syyskauden näytös, ensin aamupäivällä mennään sitä katsomaan ja sitten shoppailemaan. Onneksi on tieto mitä jokaiselle ostetaan, ei tarvitse miettiä pää höyryten kaupassa, siellä on varmaan ihan muutama muukin samoilla asioilla. Kuudelle lapsenlapselle, tai oikeastaan varmaan seitsemälle hankitaan lahjoja, yksi suloinen pikkupoika tuli tyttären uuden miehen mukana perheeseen. Tai itseasiassa tuli neljä lasta, mutta tämä yksi on vielä pieni, muut jo teinejä. 

Aikuisten kesken on sovittu ettei mitään osteta, siitä tulisi liian rankkaa, jos kaikille pitäisi miettiä lahjoja. Helpottaa kummasti tätä hässäkkää, josta en edes itseasiassa nauti. Lahjat ovat mun mielestä sivuseikka, mutta tietenkin lapset niistä nauttii ja niitä odottavat. Minä nautin rauhasta, hyvästä ruoasta, perheen kanssa yhdessä olemisesta ja muuten vaan lekottelusta. Sitä joulu on minulle. Haaveeni on lähteä Lapin erämaamökkiin viettämään joulua, mutta kun olen sitä ehdottanut, ei sovi kellekkään muulle. Odotan aikaa kun Ronjakin on niin iso että voin jättää hänet esim. vanhimman tyttäreni luokse, sitten lähdemme puoliskon kanssa kahdestaan toteuttamaan haaveeni. Nyt Ronja on jo kymmenen joten eipä siihen montaa vuotta enää mene. 

Joululahjoista puhuen, joko olet keksinyt kaikille läheisillesi lahjat? Lahjakortti ElinanEnergiahoitoihin on upean rentouttava juttu saajalle. Sen voit tilata tai käydä hakemassa joko luotani Hämeenkyröstä tai Kauneushuone Valosta Ikaalisista. Maksu käteisellä. Tai voin lähettää postissa, maksu tilille etukäteen. Lahjakortin voi ottaa mille summalle tahansa ja saaja voi itse valita hoidon. Ota yhteys soittamalla tai kotisivuni kautta. Ehtii vielä jouluksi, kun nopsasti tilaat :) 

                                          Luukku 14.

                                          On valoa aina vain enemmän,
                                          jo sytytän kolmannen kynttilän

Enkeleitä päivääsi

Rakkaudella Elina 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)