lauantai 24. tammikuuta 2015

Chakra hoidossa

Nyt on ensimmäinen meditaatio-enkelihoitoilta Frantsilassa siis ohjattuna, olimme siellä ihanissa tunnelmissa 15.1 ja hyvien energioiden ympäröiminä. Ensi tuntuma illan jälkeen oli että tykkäsköhän kukaan, kun niin vähän sain keskustelua aikaiseksi. Mutta seuraavana päivänä sain upeaa palautetta ja sitten jo moni uskalsi kertoa meditaatiomatkan kokemuksista. Me siis ensin teimme ohjatun matkan tapaamaan omaa suojelusenkeliä, sen jälkeen vähän keskustelua matkasta, lyhyt korttitulkinta kaikille ja lopuksi lempeää enkelihoitoa ryhmänä.

Ensi kerraksi ajattelin että pitää tehdä jokin esittelykierros ensin, jospa sitten kaikki hiukan rentoutuisivat kun tietäisivät muiden nimet ja vähän muutakin. Ehkäpä silloin keskustelukin luistaisi. Odottaen seuraavaa kertaa joka on 5.2 torstaina. Illat Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa siis aina torstaina, kolmen viikon välein. Katso lisää kotisivultani Elinan Energiahoidot. 15 ensimmäistä mahtuu mukaan! 
Tänään kävin HOK:ssa Chakra hoidossa. Siellä on joogaretriitti viikonlopun ajan, jonka vetää Sanni Haahdenmaa (Uusi Päivän Elina). Hänen äitinsä Tiina ja ystävänsä tekevät näitä Chakra hoitoja, vanhalla Inkojen tavalla, ovat ainoita Suomessa tämän tavan tekijöitä. Olen tuntenut itseni vähän väsyneeksi ja tuntui niinkuin joku imisi energioitani, joten kun näin ilmoituksen, tilasin sinne ajan. En tiennyt yhtään mitä odottaa, mutta kokemus oli kyllä aivan valtaisan upea. Tunsin lämpöisen energian menevän chakrojen läpi ja se nosti jonnekkin korkealle. Chakroja hoidettiin kivillä, käsillä, hiilaavalla palamattoman puun savulla jne. Katsoivat myös heilurilla mitkä chakrat on tukossa. Minulla oli 2.chakra, eli sakraali, tukkoinen. Melkein kyllä itsekin sen tiesin. Siellä oli vanhoja tunnetukkoja alla, jotka jääneet lapsuudesta ja kaikista vaikeista asioista joita elämän aikana on tullut, viimeisin vaikeaan masennukseen sairastuminen. Päällä oli uudempia tukkeita joita tullut kun hoidan ihmisiä joilla vaikeita asioita, ne imeytyvät chakraani, vaikka olenkin suojannut itseni. Nyt pitää keksiä uusi keino jolla suojaan itseni näiltä energioilta, jotta saan chakran toimimaan kunnolla. Hoidosta on nyt kolmisen tuntia ja alavatsalla on kipuja, tiedän siitä että hoito on onnistunut.

Energioissani ei ollut mitään vikaa, vaikka itse vähän pelkäsin sitä, kun olin sen verran väsynyt. Ylä- eli henkisyyden chakrat olivat erittäin energiset ja auki. Hoitaja sanoi että meinasi kaatua kun oikein lehahti energiaa. Samaten energiani muuten ovat voimalliset, hoitajille tuli kuuma kun hoitivat minua, ja tunsin sen hehkuvan kuumuuden kun koskettivat päätäni, kuin kynttilät olisi laitettu ohimoille. Eli asiat todella hyvin, nyt taas hoitelemaan asiakkaita :) 


Enkeleitä päivääsi
Rakkaudella Elina

2 kommenttia:

  1. Mukavaa luotettavaa chakrat näistä voisi olla enemmän

    VastaaPoista
  2. Kiitos, hyvä idea!! Yritänpä kirjoittaa jonain päivänä postauksen energiajärjestelmästä. Ihan kaikkea en siitä tiedä, mutta sen mitä osaan siitä kertoa. :) Elina

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)