tiistai 6. tammikuuta 2015

Uusi vuosi 2015

No niin ja uusi vuosikin siinä vaihtui ja joulunaika päättyi. Onnellista uutta vuotta jokaiselle. Luntakin vihdoin saatiin ja aurinkokin näyttäytyi. Kaikki joulukoristeet on kerätty pois, ainoastaan kuusi joka on ulkona, jätettiin ja valot siihen. On niin kaunis nyt kun sai lumipeitteen. Eilen kävelylenkillä kuvattua..
Meillä juhlittiin vuodenvaihtumista ihan perinteisesti, olimme kahden lähinaapuri perheen kanssa nuotiolla aattoiltana. Siinä jutellaan, paistetaan makkaraa ja ammutaan raketteja, pikkutunneille asti melkein taas istuskeltiin. On niin mukava kokoontuminen kun voi lapsetkin olla mukana, eikä tarvitse kenenkään siivoilla tai laitella mitään, vaan jokainen tuo omat syötävät ja juotavat, nuotio lämmittää mukavasti. Penkkejä siihen tuodaan ympärille ja niihin vielä istuinalustat. Todella hauskaa oli taas nytkin. Kiitos vaan kaikille osallistujille :) 
Kävin tässä laittamassa Ikaalisten hoiteluhuoneen vähän uuteen uskoon. Onneksi olen kirppari-hamstraaja, nyt tuli moni sieltä ostettu tai ilmaiseksi saatu hylly, matto ja lamppu tarpeeseen. Ihan kiva tuli huoneesta, vein vähän kynttilöitä, enkeleitä jne. myös sinne. Joten nyt siellä huone odottelee vaan asiakkaita! Sinne voi varata hoitoaikoja (ke ja to) ja myös tulkinta aikoja. Tietenkin teen hoitoja edelleen muut päivät myös kotihoitolassani Hämeenkyrössä. Tervetuloa! 

Laitat vaan sähköpostia elina@elinanenergiahoidot.fi, soitat 046 662 0317 tai otat yhteyden kotisivuni kautta "Ota yhteyttä" . Kaikki erilaiset hoidot löydät kotisivultani Elinan Energiahoidot. Hoitotiloista näet kuvia kotisivullani "Valokuva-albumi" .

Voimaannuttavan ja energisoivan meditaatio-enkelihoito illan voit varata kotiisi ja kutsua ystävät mukaan tai tule ystävien kanssa Ikaalisiin Kauneushuone Valon tiloihin. Siellä ohjaan keskiviikkoisin iltoja, sopimuksen mukaan. Katso tarkemmin "Enkeli-illat"

Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa ohjaan joka kolmen viikon välein samanlaisen illan. Sinne voi ilmoittautua sähköpostilla elina@elinanenergiahoidot.fi. Aloitamme torstaina 15.1.15 klo 18, ilmoittautuminen 10.1 mennessä. Mukaan mahtuu 15 henkeä, ovimaksu on 10e. Tällä hetkellä on 12 ilmoittautunut joten jos haluat mukaan, ole nopea! Katso tarkemmin "Enkeli-illat" tai facebookissa tapahtumasivusto Meditaatio-Enkelihoito ilta 
Nyt nukkumaan! Peruskoulu alkoi tytöllä jo maanantaina, mutta teinipoika menee ammattikouluun huomenna. Pitkä loma on tehnyt tehtävänsä taas nukkumisrytmille, nukkumaan aamuyöstä ja herännyt iltapäivällä. Saas nähdä miten käypi huomenaamulla, kun herätys pirahtaa seiskalta. Niin yritin puhua että tänään menisi vähän aiemmin sänkyyn :)

On oikeastaan vapauttavaa kun alkaa taas arki ja pyhiä ei ole moneen kuukauteen. Omat sormet syyhyää jo ihanien hoitojen tekemiseen..reiki, enkelihoito, kuumakivi, ayurvedinen jne. Voi kuulkaa te ihanaiset, mä niin R-A-K-A-S-T-A-N tätä työtäni !!!


Enkeleitä päivääsi

Rakkaudella Elina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)