sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Viikonloppu

Mukavan rauhallinen viikonloppu. Perjantai oli välipäivä hoidoista, tehnyt niitä alkuviikosta sen verran, että täytyy välillä pitää huilivapaa ja taas kun koulu alkoi, alkoi myös kuljetukset sinne. Lauantaina olikin sitten hoitelupäivä ja kiitollisia asiakkaita, siitä tulee aina niin hyvä mieli itselle ja siten saa hoidoista paljon voimallista ja eteenpäin vievää energiaa. Tänään nukuin pitkään, puolisko ja Ronja olivat jo heränneet pari tuntia aiemmin. Ihanaa kun saa välillä nukkua juuri siihen asti kuin unta riittää, eikä väkisin noustava ylös sängystä. Nukkuminenkin on hyvin rentouttavaa ja hyvää energiaa tuovaa. Jotenkin saan nukuttuakin paremmin silloin kun tiedän että aamulla ei tarvitse herätä kellon pirinään. Uni on paljon parempi laatuista, jos niin voisi sanoa. Onhan sitä taas jotain asioita joita voisi murehtia, esim. kuntoutustuen päättyminen jne. Minähän olin aiemmassa elämässäni yömurehtija. Mutta juttelin ne asiat jo terapeuttini kanssa ja päätin että koska en tällä hetkellä voi asialle mitään, en sitä myöskään mieti. Mutta siihenkin on tarvinnut oikein opetella..ei ihan yksinkertainen ja helppo asia kuitenkaan. 

Tiedän että moni muukin meistä, naisista varsinkin, on niitä yömurehtijoita. Itse sain joskus ensimmäiseltä terapeutiltani ohjeen, että ota lehtiö yöpöydälle ja aina kun tulee joku asia mieleen, kirjoita se lehtiöön ja vielä kellonaika perään, koska sitä asiaa vasta mietit, esim. tiistaina klo 12. Se auttoi minulle ja tätä ohjetta olen jakanut eteenpäin. Edelleen se lehtiö on yöpöydällä...
Liityin sellaiseen jooga sivustoon kuin Yoogaia. Eksyin sinne kun sitä mainostettiin facessa, sieltä saa tilata itselleen koneelle jooga sessioita, ihan livenä. Siellä oli kymmeniä vaihtoehtoja ja eri kielillä. Kun lueskelin ensin siellä erilaisia jooga vaihtoehtoja, laitoin heille postia ja kysyin että millaista suosittelevat minulle; keski-ikäiselle, ylipainoiselle soffaperunalle. Sain vastauksen ja antoivat linkin jossa vaihtoehtoja oli, sieltä sai viikon ajan kokeilla eri vaihtoehtoja ilmaiseksi ja tein niin. Löysin itselleni hyvän joogan juuri siitä mitä he ehdottivatkin ja sitä nyt olen sitten "harrastanut", ihan kotona, parina iltana. Nostan läppärin lattialle, alustan siihen viereen ja aloitan tunnin muiden kanssa. Jos ei ehdi juuri siihen aikaan mukaan, kun live-sessio on, heillä on tallenne arkisto josta sitten löytää sen mikä jäi väliin, tai voi valita ihan minkä muun session tahansa. Sillä samalla maksulla siis kaikki tämä! Minä ostin ensin kuukauden oikeuden, se maksoi 20e, mutta esim. vuoden ajan olisi jo paljon halvempi. Nyt se oli tarjouksessakin, 120e. Mutta, iso mutta aina mun kohdalla, pitää ensin katsoa miten jaksan/ehdin harrastaa, siksi mukava kun saa tuollaisen lyhyemmänkin ajan. Se kyllä tuntui nyt niin ihanalta, että voi olla mun laji. Enhän minä kankea muori, millään päässyt kaikkiin mukaan, vaikka liikkeet olivatkin todella helppoja. Jokainen lihas kiristi ja oikean käden liikerata on pienentynyt, mutta jospa se siitä kun jatkaa vaan eteenpäin. Siinä saa ainakin venytystä lihaksille, liikettä nivelille ja se on erittäin rauhallista liikuntaa. Rentouttavaa kun samalla otetaan mukaan hengittely ja mielen sekä sielun hyvä olo. Minä en ole mikään liikuntasali tai jumppa ihminen. Mieluummin sitten lähden ulos kävelylenkille ja metsään puita halailemaan, kuin hikoilemaan salille. Jokainen valitsee sen oman lajinsa tietty. 

Sellaisia uusia juttuja! Alkavalla viikolla onkin sitten ensimmäinen meditaatio-enkelihoito ilta Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa, ilta on nyt varattu täyteen, sinne mahtuu noin 15 henkilöä. Mutta seuraaviin iltoihin voi myös jo ilmoittautua, katso lisää kotisivultani Elinan Energiahoidot.

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle ja enkeleitä päivääsi.

Rakkaudella Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)