sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Viikonloppu

Rakkaat lukijat!

Nyt on arvottu kaikkien lukijaksi kirjautuneiden kesken yksi kirjallinen enkelitulkinta (arvo 15 euroa) ja voittaja on Anne Hakkarainen. Onnittelut Annelle!
Otathan yhteyttä minuun, joko sähköpostilla elina@elinanenergiahoidot.fi tai sitten kotisivuni kautta, tässä suora linkki sinne Ota yhteyttä.

Viikonloppu on mennyt ihanasti löhväillen. Lauantaina kävin Virpillä huollattamassa ripsiä ja muutenkin meillä oli Ronjan kanssa naistenpäivä, kun miehet lähtivät Motor Show:n Poriin. Tänään ei myöskään ollut hoitoja joten samaa rataa meni kuin eilinenkin.
Viikolla olikin sitten muutama Ayurvedinen ja Kuumakivi sekä reiki- ja enkelihoitoja sekä torstaina ohjasin Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa meditaatio-/enkelihoitoillan, joka oli taas aivan ihana. Ihanat ihmiset! Hiljentymistä, hoitoa, korttitulkinnat kaikille, keskustelua ja naurua. Siitä koostui torstai ilta. 

Muistathan että voit tilata tällaisen samanlaisen illan joko kotiisi tai jonnekkin muualle. Kerää ystävistä, tuttavista, naapureista 8-15 hengen ryhmä ja ota minuun yhteyttä, tulen mielelläni teille voimaannuttavan ja rentouttavan illan ohjaamaan. Katso lisää kotisivultani, Meditaatio-/enkelihoito illat.
Viime yönä olikin sitten oikein kunnon talvimyrsky, jota ei kyllä päivällä osannut vielä aavistaa, niin kaunis ilma oli. Toki kun kuultiin että myrsky tulossa varauduttiin siihen jo illalla, nostettiin kaikki irtotavarat pois pihalta autotalliin ja lyhdyt kuistille. Vein yläkertaan muutaman kynttilän ja taskulampun, jos vaikka menisi sähkötkin, mutta siltä onneksi vältyttiin. Tänään aamulla oli kämppä vähän viileä, mutta saatiin nopeasti lämpöä takalla ja puuhellalla..nämä kuvat siis lauantai aamulta! Nyt on tuuli jo tyyntynyt ja pakkanenkin kiristynyt.
Mukavaa uutta viikkoa jokaiselle!

Rakkaudella Elina Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)