lauantai 14. maaliskuuta 2015

Kevättä kohti

Hei ihanaiset :)

Miten upeita, aurinkoisia päiviä ollut viime ajat. Toivotaan että jatkuu vielä piiiitkään! Lumet sulaneet ihan silmissä. Voiko parempaa mielen piristäjää olla kuin tuo kirkas mollikka taivaalla :) Ymmärrän että sataakin täytyy jotta maa sulaa, mutta nautitaan nyt tästä ihanuudesta. 
Kevät on mulla sellaista aikaa että aivot alkaa raksuttamaan paljon uusia ideoita. Liekö johtua siitä, että kevät muutenkin uudistumisen aikaa, luonnossakin. Hyvän ystäväni kanssa löimme viisaat päämme yhteen ja mietitiin uusia kuvioita, siitä sitten myöhemmin. Ihan olen kyllä täpinöissäni taas, ettei meinaa tuolilla pysyä. On se niin upeaa suunnitella ja tietty toteuttaakkin haaveita ja unelmia, kun vielä on hetki aikaa täällä maan päällä oleskella. Miksi niitä sitten lykkäisi eteenpäin, heti vaan töpinäksi! 

Kävin ennustajalla ja hän sanoi että elän vanhaksi, ainakin 90 vuotiaaksi. Hienoa! Toivottavasti vaan muisti pelaa, ettei käy niinkuin äidille, hän sairastui alzhaimeriin vähän yli 60 vuotiaana. Kysyin ennustajalta myös luvusta jota olen nähnyt viime syksystä asti vähän väliä, niin että alkoi jo mietityttämään, mitä minulle nyt tiedotetaan. Auton rekistereissä, kellon ajoissa jne. Luku on 59, syntymävuoteni! Pelkäsin ensin että näytetäänkö minulle nyt lukua jolloin poistun täältä maan päältä, joskus enkelit näyttävät sitäkin, mutta ennustaja sanoi että se on päivämäärä, eli 5.9, jolloin tapahtuu jotain todella mukavaa, hän näki myös avaimet sille samalle päivälle. Katsoin allakasta että on yrittäjien päivä. Laitoin päivän kohdalle merkinnän, jotta muistan sen. Loppukesä ja syksy on muutenkin kuulemma ihanaa aikaa ja paljon hyvää tapahtuu, uusia tuulia ja muutoksia, positiivisia. Näin toivon! Oli todella hyvä ennustaja, tiesi paljon asioistani etukäteenkin. Varmaan menen toistekin, kun hän taas tulee Suomeen. 

Tänään pesin kolme koneellista lakanapyykkiä, ja kaikki kuivuivat ulkona. Mikä mahtavan ihana tuoksu niistä tulvahti kun toin sisälle :) Heti aamusta koneeseen ja ulos narulle, vaikka olikin vähän vielä pakkasen puolella. Upeaa pujahtaa illalla puhtaiden, raikkaiden petivaatteiden väliin nukkumaan. 
Muuten onkin ollut vähän laiskottelupäivä. Aamusta kävin kaupassa ja sitten pääsin itse hoidettavaksi. Olin suunnitellut päivän niin ettei hoidon jälkeen tarvitse tehdä enää mitään, voi vaan olla. Minulla on nyt pidennetty viikonloppuvapaa, en ottanut hoitoja lainkaan lauantaille ja sunnuntaille. Eilenkin oli vain aamusta yksi hoito. Iltapäivällä ystävän kanssa käytiin syömässä hyvin, paikallisessa ruokapaikassa ja menihän siinä lasilliset valkkariakin, aika kului siivillä kun juteltiin ja naurettiin vatsat kipeiksi. Eli oikein rentouttava ja kaunis viikonloppu on ollut tähän asti, toivottavasti jatkuukin samanlaisena. Huomiselle sunnuntaille ei mitään suunnitelmia. Tälläisia laiskottelupäiviä kannattaa jokaisen ottaa aina välillä, rauhoittua ja rentoutua kunnolla.

Vähän niinkuin meidän Helmi-herrakin, aamuruoan ja parin tunnin ulkoilun jälkeen, aivan mistään tietämättä nukkuu ja tietenkin keskellä lattiaa :) 

Enkeleitä päivääsi!

Rakkaudella Elina 

4 kommenttia:

 1. Mo! Ihana blog! Paras 4 ever! Ota selffie! Pusuhuulien kaa ja voitto merkki sormista! Ihanat nettisivut ja mäki rakastan enkeleitä niinku meijän koko luokka! Ollaan 6 luokalla! Jatka kirjoittelua tänne älä loppaa!

  VastaaPoista
 2. Saako kysyä ?
  Pyydät / toivot aina kommentteja , mutta et koskaan vastaa / kommentoi jos kommentin antaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kritiikistä! Kyllä saa kysyä :) Yritän parantaa tapani. Mukavaa pääsiäisen jatkoa sinulle ja enkeleitä päivääsi <3 Elina

   Poista

Kiitos kommentistasi :)