perjantai 6. maaliskuuta 2015

Pieniä tekoja, suurella rakkaudella

Hei ihanat ihmiset

Muutama päivä taas vierähtänyt ja nopeasti. Olen tehnyt hoitoja ja lisäksi ohjasin keskiviikkona Ikaalisissa meditaatio-enkelihoitoillan, oli taas niin ihana porukka paikalla, että melkein sen voimalla mennyt loppuviikko. Tietysti unohtamatta upeita, kiitollisia asiakkaita joilta saanut kaunista palautetta hoidoista ja tulkinnoista. Voiko parempaa "työtä" olla kuin sellainen jossa joka päivä saa tehdä toisille jotakin pientä hyvää, suurella rakkaudella. Kiitos teille kaikille :)
Murhettakin ollut. Mies joutui maanantaina sairaalaan, kun särki jalkaa ja henkeäkin hiukan ahdisti. Diagnoosi: jalasta alkanut veritulppa joka levinnyt keuhkoihin. Onneksi, voi sanoa näin, meni ajoissa hoitoon. Kiitos enkeleille jotka kuiskuttelivat että lähdehän nyt jo. Ensin ajateltiin että kipeytynyt jalka on tullut juuri aloitetusta lenkkeilystä ja hengästyminen meni huonon kunnon piikkiin. Mutta kun kipu vaan laajeni, eikä loppunut enää lainkaan, lähti lääkäriin, josta passitettiin suoraan sairaalaan. Siellä vierähti muutama päivä ja pääsi eilen kotiin, lääkityksen kera ja tukisukka jalassa. Sitä täytyy pitää kuulemma pari vuotta joka päivä, yöksi otetaan pois. Sairaslomaakin muutama viikko. Kaikkee sitä tulee kun vanhaksi elää, eikös sitä niin sanota, justiinsa marraskuussa täytti 50 vee :) 

Mutta, elämä voittaa jälleen ja murheet jäävät pikkuhiljaa taakse. Viikonloppu vietetään perheen kesken. Paitsi sunnuntaina minulle tulee yksi asiakas ja sunnuntai iltana on rakkaudellinen enkelihoito, etähoitona isolle ryhmälle. Facebookissa tapahtumana, jos haluat liittyä mukaan. Suora linkki Naistenpäivänä Rakkaudellinen Enkelihoito  
Edessä onkin sitten muutamia kursseja, sekä maalis- että huhtikuussa. Maaliskuussa menen Shindo venyttely kurssille, sitä siis käytetään hoitona. Ihan tarkkaan en tietenkään osaa vielä kertoa, mutta kun luin siitä, ajattelin että voin hyödyntää sitä eri hoidoissa ja meditaatioissa. Huhtikuussa on sitten vuorossa Ayurveda hoitaja kurssin ensimmäinen osa, se jatkuu kerran kuukaudessa aina syksyyn asti, jolloin pitäisi sitten olla taidot tehdä ihan koko vartalolle ayurveda hoito ja huhtikuun puolivälissä on Meditaatio ohjaajan kurssi, kaksi päivää ja siihen jatkoa vielä kesäkuussakin. Sitä tarvitsen näihin meditaatio iltoihin, saan vähän lisää ideoita ja teemoja sekä varmuutta ohjaukseen. Näillä mennään tämä kevät! Ihanaa, paljon uutta tietoa. Regressio hoitajan koulutus mulla jäi kesken, kun jotenkin tuntui että en saanut siitä koulutuksesta tarpeeksi ja kurssin hinta oli kuitenkin niin korkea että odotin enemmän koulutukseltakin. Olin kyllä mukana jo niin kauan, että osaan tehdä näitäkin istuntoja. Niitä on jo muutamat kyselleet, joten varmaan pitää kehitellä siitä oma versio jossain vaiheessa. Sillä saa hoidettua erilaisia menneisyyteen liittyviä asioita, jotka vaikuttavat nykypäiväämme, eli mennään takaisin sinne mistä ongelma on saanut alkunsa ja opetellaan hyväksymään se ja päästämään irti. Tässä lyhykäisesti :) 

Ihanaa viikonloppua sinulle <3 

Enkeleitä päivääsi
Rakkaudella Elina 


4 kommenttia:

 1. Ihanaa Elina! Sinullakin paljon kaikenlaista uutta ja innostavaa...Tässäkin huomaan, että ei ole koskaan liian vanha oppimaan uutta ja mielenkiintoista...Itse myös harjoittelen uutta, terveempää loppuelämää!
  Nautinnollista Naistenpäivää <3

  VastaaPoista
 2. Huh , onneksi miehesi haketui ajoissa hoitoon eikä jäänyt odottelemaan kuinka pitkään kestää kipua , enkelit todella olivat matkassa mukana-:)

  Itse menetin tällä viikolla Rakkaan Isoveljeni yhtäkkiä ennalta arvaamatta , vaikka olihan hänellä mm. diapetes mutta aina kuolema tulee yllättäen.
  Kuolinsyytä emme vielä tiedä, äiti meni tästä tiedosta niin huonoon kuntoon , että on nyt sairaalassa ,lakkasi syömästä ja juomasta , ruoka ei mene alas edelleenkään.Rukoilen enkeleitä että äiti jaksaisi vielä jatkaa elämää.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)