torstai 2. huhtikuuta 2015

550. postaus

Hei ystäväiset! Tänään 550. postaus :) 

Enkelilukuna se tarkoittaa:
"5 ja 0 kuten 500 tai 550 - Tärkeä viesti joka tiedottaa että elämäsi muutokset ovat Pyhässä ja täydellisessä järjestyksessä. Ne ovat lahja Jumalalta ja ojennuksessa sen kanssa mikä on Jumalan tahto korkeammalle minällesi"
Kopioitu Doreen Virtuen sivustolta!

Pääsiäinen on alkamassa. Tänään vielä tein hoitoja ja tulkintoja, mutta nyt olisi sitten neljä päivää vapaata ja oleilua perheen kanssa. Lauantaina tulee lapsenlapsi Wille pariksi yöksi kyläilemään mummilaan. Wille on Ronjan oikea veli, kuusi vuotias vilkas miehenalku. Hän asuu toiseksi vanhimman tyttäreni luona, myös sijoitettuna. Hienoa kun saavat olla samassa perheessä, missä biologinen äitikin, vaikka hän ei heistä pystykään huolehtimaan. Sisarukset näkevät toisiaan usein ja tietävät että ovat sisaruksia, toisilleen tärkeitä henkilöitä. Joskus oikein naurattaa miten sekavalta varmaan jonkun ulkopuolisen mielestä meidän perhe kuulostaa, kun tyttäreni, joka on huumeaddikti, vanhin lapsi Ronja asuu meillä ja toinen lapsensa Wille, toisen tyttäreni perheessä. Mutta tärkeintä on tietysti se valtava rakkaus joka koko perheen kesken vallitsee, asui kuka sitten missä tahansa. Jotenkin aina tällaiset vaikeat asiat lähentävätkin perhettä aina lisää, huolehditaan toinen toisistamme ja pidetään paljon yhteyttä.
Unohdin taas laittaa pääsiäisruohot kasvamaan, muistin vasta viime sunnuntaina sen. Eivät vielä ole kuin pikkasen oraalla, joten nyt en kauniita kuvia niistä tänään saa tänne, mutta laitanpa tuon viime vuotisen, silloin ilmeisesti havahduin pääsiäiseen vähän aikaisemmin, koska ohrat ovat jo noin pitkiä kuvassa. No, ei se haittaa, saadaan Sissi-marsulle heinää ja ohraa pitkäksi aikaa, sitten kun ne tänä vuonna kasvavat. 
Muistakaahan varailla rentouttaviin hoitoihin aikoja, uutta energiaa kevääseen. Välitän osaa myös etänä, joten asuinpaikalla ei väliä! Meditaatio-enkelihoitoiltoja voi myös varailla ryhmille tai jos sinulla on tiedossa muutama kaveri jotka kaikki haluaisitte jonkun hoidon, voin tulla teidän luoksenne niitä välittämään, en nyt ihan monen sadan kilometrin matkaa lähde ajamaan, mutta sellaisen noin tunnin-puolentoista ajomatka ihan ok. Kaikki hoitoja en pysty tekemään kotikäyntinä, mutta jos tällaista järjestelyä haluatte, aina voidaan asioista keskustella joten laita rohkeasti sähköpostia: elina@elinanenergiahoidot.fi tai kotisivuni kautta postia "Ota yhteyttä"

Oikein rentouttavaa ja ihanaa pääsiäisenaikaa sinulle ja läheisillesi :)

Enkeleitä päivääsi
Elina

4 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäistä Elina ja kiitos tapaamisesta maanantaina :)
  t. toinen mummi

  VastaaPoista
 2. Hei, eksyin tänne lukemaan monen sattuman kautta. Oma tyttäreni nyt 27-vuotiaana huumekoukussa, ehtinyt olla noin vuoden. Kaikkeni olen yrittänyt... mutta tiedät varmaan, ei ole helppoa ei. Olet varmaan jo hyväksynyt asian, ehkä jo pidempään kestänyt tilanne? En kovin pitkälle blogiasi ehtinyt lukea, enkä tiedä oletko siitä kirjoittanutkaan. Herkkiä asioita nämä. Voimia sinulle. Ehkä joku päivä kuivilla, siihen haluan uskoa!

  VastaaPoista
 3. Tiedän niin tunteesi. Minun tyttäreni on käyttänyt aineita jo 15 vuotta, on nyt 30 vuotias. Ei sitä koskaan hyväksy, mutta on pakko se työntää välillä sivuun ajatuksista, muuten ei pysty jatkamaan elämää. Toivotaan että sinun tyttäresi pääsee kuiville. Sitä minä toivon ihan joka päivä omasta tyttärestäni, mutta helppoa se ei ole. Hänellä on kaksi lasta jotka huostaanotettu, onneksi saimme pitää heidät omassa suvussa. Tässä postaukseni jossa kerron enemmän asiasta: http://erilainenmummi.blogspot.fi/2013/02/raskaita-muistoja.html <3 Voimia ja enkeleitä sinulle <3 Elina

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)