perjantai 24. huhtikuuta 2015

Perjantain pulinat

Perjantai päivää sinulle! Kiitos kun tulit lukemaan blogiani :)

Puolipilvinen päivä, mutta onneksi ei enää myrskytuulta niinkuin eilen. Ei meinannut päästä ovesta ulos kun tuuli painoi sitä kiinni. Tosin paksut pyyhkeet kuivuivat ulkona narulla hetkessä, piti vaan laittaa lujasti kiinni monella pyykkipojalla etteivät lähde lentoon :)

Huomenna olen menossa katsomaan millaisia muita eteerisiä öljyjä on tarjolla kuin Frantsilan. Lähden kaverin mukana Young Living nimisen tuotesarjan esittelyyn Tampereelle. Katsotaan mitä kivaa sieltä löytyy!

Niinkuin viimeksi teille jo kerroin, olemme ystäväni Teijan kanssa avaamassa yhteistä liiketilaa Kyröskosken keskustaan. Avajaispäivä on varmistunut, se on 1.6., maanantai ja liikkeen nimeksi tulee Sateenkaari. Kovasti odotamme avaimia että pääsemme sinne jo laittelemaan valmiiksi. Oviin vaihdetaan lukot ja siksi nyt vähän kestää. Puolenkuun paikkeilla pitäisi sitten viimein ovet aueta meille. Minulla on suunnitelmia tilan käytölle jo vaikka miten, muutakin kuin hoitoja, mutta niistä myöhemmin lisää. Täällä facebook sivustolla voit seurata miten liiketilamme tuunaus edistyy: Sateenkaari 
                                           
Oletko jo hankkinut äitienpäivälahjan tai haluatko itsellesi hiukan hemmottelua arjen keskelle? Elinan Energiahoitojen tarjouksessa:
~ Luonnonmukainen Kuningatarhoito NYT 40€ (norm.55€) ~ 
tarj.voim. 10.5.15 asti
Katso täältä miten rentouttava ja hemmotteleva hoito on: 
~ Luonnonmukaiset hyvinvointihoidot

Lahjakortit ehtii vielä hyvin postinkin kautta tai voit sovitusti hakea myös kotoani!
~ Lahjakortit ~

Myös energia- ja puhdistavat hoidot ovat tarpeen tässä keväällä, saa talven pimeyden tuoman raskaan energian ja väsymyksen pois energiajärjestelmästään, esim: ~ Kokonaisvaltainen puhdistava energiahoito ~ on erittäin hyvä siihen! 

Varaa aikojasi tai kysy lisää:
- elina@elinanenergiahoidot.fi
- p.046 6620317
- kotisivun kautta: Ota yhteyttä


Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

Enkeleitä päivääsi
Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)