lauantai 11. huhtikuuta 2015

Uusia tuulia

Hei ystäväiset!

Opiskelupäivä takana. Tänä viikonloppuna aloitin Ayurveda hoitaja opinnot. Viime syksynä kävin jo siihen liittyvän pää-ja kasvohoidon kurssin, sekä lyhyen Kizi-yrttinyyttihieronnan, mutta nyt sitten jatketaan joka toinen kuukausi. Lauantai ja sunnuntai opiskellaan sekä teoriaa joka liittyy Ayurvedaan sekä lisäys hoitoon, eli ayurvedinen selkäpuolen hoito. Teemme harjoitteluhoidot pareittain, minun parinani on Tea, johon tutustuin jo syksyn kursseilla. Hän teki hoidon tänään minulle. Siinä tehdään hierontaa ja marmapiste (akupiste) hoito jalkoihin, käsiin ja selkään, lämpöisten öljyjen kanssa. Ohhoijjakkaa..olin kyllä niin nirvanassa kun sen hoidon sain..aivan upea. Mitä sitten onkaan kun kesäkuussa opiskelemme vielä vatsapuolenkin hoidon ja niin saadaan ihan kokonaisvaltainen hoito keholle. Oikein odotan, että saan sitä alkaa asiakkaille tekemään, tiedän että se on erittäin rentouttava ja samalla hyvin hoitava.
Nyt voin teille jo kertoa, että olemme ystäväni kanssa avaamassa oman liiketilan Kyröskosken keskustaan, kesäkuun alkupuolella pääsemme siihen, toivotaan että saadaan sitten mahdollisimman nopeasti auki. Tilassa on kaksi huonetta joten kummallekkin oma n.40 neliön tila, isot näyteikkunat etuhuoneessa ja ikkunoita myös takahuoneessa, josta tulee minun valtakuntani. Siirrän siis hoitotilan siihen. Alan järjestämään kaikki meditaatio ja enkeli-illat siellä ja muitakin iltoja ja kursseja on suunnitelmissa. Ystävälläni Teijalla on ollut kehystämö jo vuosia ja hän siirtää nyt kehystettyjen taulujen luovutuksen uuteen tilaan sekä laittaa sinne myöskin jotain yksilöllisiä sisustustuotteita tms. Suunniteltu on jo paljon tilan sisustusta ja kalusteitakin hankittu, kirpparilta lähinnä. Paljon en lisää tarvitsekaan, ehkä hyllyjä ja kaappi, muutenhan kaikki onkin jo valmiina. Haluan tehdä tilasta hyvillä energioilla varustetun, vaalean ja kauniin, jotta enkelitkin viihtyvät siellä. Enkelithän rakastavat kauneutta ja siisteyttä. 

Voi kuulkaa, olen niin onnellinen tästä kaikesta uudesta ja upeasta. Ennenkuin tein tämän ison päätöksen, kysyin enkeleiltä monta kertaa että mitä minun pitäisi tehdä ja uskallanko lähteä vuokratilaan. Aina sain saman vastauksen, "toimi rohkeasti ja kaikki tulee menemään hyvin" jne.  Sitten yhtäkkiä tuli tämä liiketila kuin lahjana, erittäin edullinen, siisti ja hyvällä paikalla, torin laidalla. Silloin ajattelin että nämä ovat selviä merkkejä rohkaista mieli ja jos en nyt niin en milloinkaan, eihän tästä nuorruta. Kerran kun on joutunut yrityksestä luopumaan ei uskalla lähteä "soitellen sotaan" eli tuosta vaan ajattelematta tilaa vuokraamaan. Olen enkeleiden rohkaisemana ja monet laskelmat tehneenä vasta uskaltautunut ratkaisun tekemään ja olenkin siihen nyt tyytyväinen. Hoitoja ei tarvitse tehdä yhtään enempää kuin tähänkään asti, omien voimien mukaan edelleen ja joustavat ajat sekä hoito jokaisen asiakkaan mukaan, eikä hintoja tarvitse nostaa, eli jatkuu ihan samanlaisena, stressittömänä ja mukavana. Onhan kotona työskentelyssäkin hyvät puolensa, mutta nyt kun hoitoja on alkanut olla enemmän, niitä on alkanut olla enemmän myös iltaisin ja iltahoidot on aika hankalia koska koko perhe on kotosalla. Pitäisi olla melko hiljaa että saan rentouttavan hoidon tehtyä ja se ei aina välttämättä onnistu. No, nyt on päätös tehty ja tällä mennään eteenpäin. 

Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle!

Enkeleitä päivääsi
Elina

2 kommenttia:

  1. Onnea ja ihana kuulla kuinka ideat ja unelmat toteutuvat.
    Toivon kaikkea hyvää yrittäjyys matkallesi.
    Vakkari lukijasi Tuikku

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tuikku :) Vähän jännittää että miten kaikki menee, mutta luotan enkeleiden apuun tässäkin asiassa. <3 Elina

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)