sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitienpäivä

Toivottavasti äideillä, mummeilla ja kaikilla muillakin lapsellisilla on ollut rentouttava juhlapäivä!

Aamulla herättelemään tulivat Ronja ja Helmi-herra. Kahvi oli alakerrassa valmiina ja pari voileipääkin tehtynä. Välihuomautus: Meillä oli aivan ihanaa hiivaleipää, jonka mies haki edellisenä päivänä lähileipomosta heti aamusella kahdeksalta, eilen siis syötiin lämmintä, juuri leivottua ja tänään sitten loppuja. 

Kaksi korttia oli pöydällä, toinen Ronjan itsensä tekemä, toinen Aleksilta ja puoliskolta. Ronja oli kirjoittanut korttiin suloisen runon. Kyllä kyyneleitä tuli silmiin, lapset on niin ihanan viattoman rakkaita! 
Runo:
"Vain sydän mummin, tunnet sen
näin hellä on ja lämpöinen.
Se riemuitsee sun riemustas
se tuntee huoltas, tuskias."

Lahjaksi sain toivomani Schollin patterikäyttöisen jalkaraspin. Katselin kaupassa mutta en raskinnut sitä itse ostaa, joten puolisko oli sen sitten hommannut. Ronja oli hänelle siitä vinkannut, että mummi varmaan tollasen haluaisi. 
Aamulla:
Mistä olin myös todella onnellinen, oli se että sain vanhemman pojan kotona käymään. Hän on ollut kiireinen, kun opiskelee ja käy töissä. Nyt on koulusta vielä tenttiviikot jäljellä, joten ehtii useammin poikkeamaan. Asuu Tampereella ja opiskelee TTY:llä, joten ymmärrän ettei ihan helppoa ole, kun samalla käy työssä. Mutta aina on upeaa kun saamme hänet kotiin. 

Muutenkin mukava päivä kun lapset perheineen kävivät, nähtiin mummin muruja ja herkuteltiin puoliskon ostamalla mansikkakakulla. Illalla käytiin vielä anoppia moikkaamassa. Hänellä oli aivan upeaa voileipäkakkua! Mestari leipuri!
Illalla:

Upeaa uutta viikkoa!

Enkeleitä päivääsi
Elina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)