sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Juhlien aikaa

Kevään toinen juhla on ohi, ihanainen Vappu, jota usein nuorempana odotettiin. Nyt se menee siman ja munkkien voimalla. Enää ei ole perheessä niin pieniä lapsiakaan että haluaisivat vappupallon ostaa, vielä pari vuotta sitten Ronja sellaisen tarvitsi, nyt ei enää kuulemma. Mutta ihanaa kun on muutama päivä koko perheellä vapaata. 

Tänään huomasin että pihastamme lähtevä pieni metsikkö on aivan valkoisenaan valkovuokkoja. Pitihän niitä kuvata tietty. Muutenkin aika ihana aurinkoinen päivä ollut, vaikka pieni vesikuuro tuli juuri kun olin saanut pyykit ulos kuivamaan. No, sen jälkeen käynyt mukava tuuli joten kuivuvat varmasti iltaan mennessä. Aurinko paistaa kauniisti juuri nytkin. 
Onkin tullut ulkoiltua, vaikka vaan omassa pihassa ja lähimetsässä. Vappuaattona kävimme kyläilemässä naapurissa. Grillattiin nuotiolla, juteltiin ja naurettiin. Erittäin vapauttavaa ja voimaannuttavaa, vaikka iltasella alkoikin olla jo aika viileähkö. Kaikilla oli silti oikein hauskaa, vaikka toppatakit päällä :)

Helmi-herrakin nauttii olostaan. Häntä ei näinä kauniina päivinä juuri näy, paitsi käy syömässä. Nukkuu terassilla tuolissa, johon olen laittanut vanhan keinun peitteen, jotta on vähän pehmeämpi. Siinä hän nukkuu aina yömyöhään asti, eilenkään ei meinannut tulla sisälle vielä puolenyön aikaan, oli niin nautinnollista ilmeisesti. Mutta kinkkujuttu auttaa aina! Aamusella nautiskeli hetken parhaan ystiksensä, Ronjan, sylissä. Huomatkaa miten tämä herra todellakin nauttii rapsutuksista, ihan toisissa sfääreissä.
Ensi viikonloppuna onkin sitten äitienpäivä. Muistathan että Elinan Energiahoitojen lahjakortti on aina varmasti mieluinen lahja! Saat sen juuri sille summalle kuin haluat! Klikkaa tästä ja tilaa!
Tällä hetkellä tarjouksessa (10.5.15 asti):

Luonnonmukainen Kuningatarhoito - nyt 40e (norm.55e)
Ihanan hemmotteleva ja lempeän tehokas hoito tehdään Frantsilan luonnonkosmetiikka tuotteilla sekä eteerisillä öljyillä jotka on valmistettu luomuraaka-aineista, vankalla vuosien kokemuksella. 
~ Kasvojen puhdistus, kuorinta, savinaamio ja kosteutus
~ Elvyttävä kasvojen ja decolte-alueen hieronta sekä kasvojen kohotus akupisteitä painellen
~ Lempeä niska-hartiaseudun- sekä korvien ja päänhieronta, takaa kokonaisvaltaisen nautinnon
~ Hoidon kruunaavat käsien kuorinta, käsien ja jalkojen hieronta eteeristen öljyjen kera, kosteutus sekä rentouttavat lämpöpakkaukset
~ Kesto noin 1½ tuntia 

Hoidon aikana ja sen jälkeen tunnet olosi kuninkaallisen upeaksi!
Varaa aika vaikka itsellesi: "Ota yhteyttä"

Muutapa ei mielessä tänään! Rentouttava viikonloppu ollut kaikenkaikkiaan ja vähän uutta meditaatio oppiakin saanut!

Enkeleitä päivääsi
Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)