sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Unelman toteutuminen

Hupsis, nyt onkin vierähtänyt muutama viikko edellisestä postauksesta!

Tässä välillä juhlin synttäreitäni, lasten kevätjuhlia ja laitettiin liiketilaa ystäväni Teijan kanssa, avajaiset olivat ma 1.6. Kaikki vapaa-aika meni siinä. Mutta nyt se on tehty ja odotellaan vain asiakkaita. Aika kivasti on alkanut toiminta uudessa paikassa, vanhojen ja uusienkin asiakkaiden kanssa. Ma-ti en tehnyt hoitoja, kun oli avajaishulinaa. Tarjottiin kahvit/teet ja pullaakin oli pöydässä. Ke-pe oli tapahtuma-illat, ensin Cambridge-valmentaja kertomassa laihdutusasioista, to meditoitiin minun ohjauksessani ja pe oli Mirja Poikkeus kertomassa Young Livings-eteeristen öljyjen eri käyttömahdollisuuksista. Näitä tapahtumia kysyttiin jo lisääkin, päätettiin Teijan kanssa että juhannuksen jälkeisellä viikolla jatketaan. Kaikesta mikä liittyy Sateenkaari-nimiseen liikkeeseemme, löytyy tietoa facesta Sateenkaari sivustolta, sekä voin päivitellä tapahtumat myös tänne. 

Unelma on toteutunut :) 

Teijalla on kehystyspalvelu (yli 20 vuoden kokemus!), sekä hiukan sisustus- ja lahjatavaroita. Minä teen omassa tilassani erilaisia hoitoja sekä tulkintoja.

Joka päivä on asiakkaille kahvi/tee tarjoilua, joten jos tulette porukalla hoitoon vaikka kauempaakin, voi punaisella sohvalla istuskella mukavasti, kahvia/teetä nauttien ja odotella omaa hoitovuoroaan. Myös ryhmille välitän Enkelihoitoa omassa tilassani! 

Meditaatio/enkelihoito iltoja voi varailla ryhmille. Kerää pieni ystäväpiiri ja tulkaa Sateenkaaren rauhoittaviin tiloihin meditoimaan ja rentoutumaan. Hinta 10e/henk., noin 5-8 henkilön ryhmä. Max siis tuo kahdeksan henkeä! Jokaiselle lyhyt enkelikorttitulkinta. 

Hoitoja avajaistarjouksessa, voimassa 14.6 asti! Kun varaat hoidon ennen sitä, saat sen tarjoushinnalla, vaikka itse hoitoaika menisi myöhemmäksi.

LÄHIHOIDOT:
~ Kokonaisvaltainen puhdistava energiahoito, NYT 35e (norm. 45e) 
katso tästä lisää!

~ Kuumakivi-puolihoito, NYT 20e (norm. 30e)
katso täältä lisää!

~ Intialainen päähieronta, NYT 10e (norm.  20e)
katso täältä lisää!

ETÄHOIDOT:
~ Kaikki reikihoidot -10% 
katso tästä lisää!

TULKINTA:
~ Henkilökohtainen tapaaminen ja tulkinta Sateenkaaressa, NYT 35e/tunti (norm. 45e)
katso tästä lisää!

Varaa oma aikasi: p.046 6620317/tekstarilla saa parhaiten kiinni! Tai elina@elinanenergiahoidot.fi tai kotisivuni yhteydenottolomakkeen kautta

Voit ilmoittautua myös torstai iltojen meditaatio/enkelihoitoon.
Päivät: 11.6, 18.6 ja 25.6 klo 18 -> 
Eikä maksa mitään! Tarjolla teetä! Mukaan oma alusta, halutessa viltti ja tyyny. Mukaan mahtuu 8 ensimmäistä ilmoittautunutta! 

Tulkitsen enkeliviestejä nyt myös Astral tv:llä
http://www.astraltv.fi/ennustaja/energianvalitys/elina.html

Laitan tähän loppuun muutaman kuvan Sateenkaaresta.
Toimimme siis Teijan kanssa kumpikin Sateenkaaren alla, Teija´s Home Design ja Elinan Energiahoidot. Osoite Sepänkatu 3, 39200 Kyröskoski :) 


Minun hoitolani:
Ison kukkapuun sain puoliskolta synttärilahjaksi!

Hoitavia koruja!

Upea myyntitiskimme, joka löytyi paikalliselta kirppikseltä. Kuva on otettu ennen kuin mitään muuta tavaraa oli tuotu sisään, meidän eka ostos. Ei oltu ihastuksissamme mietitty miten se saadaan mahtumaan oviaukosta liikkeeseen, hiukan hikeä ja miettimistä vaati kun tuotiin paikalle, ulko-ovi piti irrottaa ja sitten jäi oviaukkoon tilaa 5mm, joten juuri ja juuri mahtui. Neljä miestä kantoi sisälle, oli hiukan painava :) 

Teijan puolelta:
                               Upeita enkelitauluja myynnissä, Teija kehystänyt!
                                                Sisustus- ja lahjatavaraa!
                      Erilaisia kortteja ja myös lahjakortit! Vaikka kesän juhlijoille!

                                     TERVETULOA! 

Enkeleitä päivääsi
Elina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)