torstai 16. heinäkuuta 2015

Lomalla

Yrittäjän lomailu on max viikko kerrallaan ja sitten välillä töitä tekemään. Minä lomailen tällä viikolla, ihan seitsemän päivää :) Puolisko aloitti kesälomailunsa myös maanantaina joten ollaan koko perhe oltu yhdessä vapaalla. Ollut ilmojen puolestakin todella kaunista. Koko alkuviikon on aurinko paistanut, mutta ei kuitenkaan hellettä, josta en niin kovasti piittaa. Vasta tänään torstaina tuli ensimmäiset ukkossateet illalla seitsemän jälkeen. Ulkoiltu, lepäilty ja menty sinne minne nenä näyttää :)

Tänään on vietetty lekottelupäivä. Aamulla meditointia nurmikolla, auringonottoa lepotuolissa ja siinä myös pikku päikkärit. Kun pilvet alkoivat kerääntyä taivaalle, vaihdoin sisätiloihin ja avasin levyn Fazerin sinistä, mussuttelin sitä telkkaria katsoen ja jäi siitä vähän tämän tietsikankin ääreen...namskis, ihan parasta suklaata.

Maanantaina käytiin naisissa kyläilemässä toiseksi vanhimmalla tyttärelläni joka muutti kesäkuun alkupuolella Nokialle uuden avomiehensä luokse. Heillä on nyt suurperhe, koska miehellä on neljä lasta ja tyttärelläni kolme. Vaikea ero entisestä "avokkaasta" on ollut raskas ja ilkeä. Narsistit haluavat vahingoittaa ja kiusata toista viimeiseen asti. Onneksi nyt ero jo paremmalla puolella, kaksi vuotta sitä piinaa ja ahdistusta on kestänytkin. Uusi seurustelusuhde on kuitenkin kestänyt tämän kaiken, todellista rakkautta! Siellä kodissa on elämää, vilinää ja vilskettä :) Olimme viime sunnuntaina juuri heistä yhden, kaikkein vanhimman tytön rippijuhlissa. Tämä kuva otettu siellä. Yksi pieni mies puuttuu kuvasta, muut olivat paikalla. He ovat siis lapsenlapsiani ja "bonus-lapsenlapsia" :) Mummin muruja!
Tiistaina Ronja pääsi vanhimman tyttäreni perheen kanssa Ideaparkiin ja tietty Fun Parkissa olivat käyneet. Siellä vierähti heillä melkein suurin osa päivästä. Teinipoika on ollut kesän töissä, mummulla taloa maalaamassa ja oli siellä myös tiistain, joten saatiin puoliskon kanssa viettää oikein laatuaikaa yhdessä, pitkä aika kun viimeksi olemme olleet vain kahdestaan. Käytiin syömässä ulkona ja nautittiin yhdessä olosta. Upea päivä!

Keskiviikkona lähdimme aamupäivällä ajelemaan kohti Helsinkiä. Päätimme tiistaina että käydään Suomenlinnassa, sinne on nuoriso toivonut reissua, eikä oltu koskaan aiemmin käyty. Säätilasta ei tietoakaan, mutta iltarukouksessa pyytelin taivaallisilta auttajilta aurinkoa ja sitähän saatiin. Heti jo aamulla alkoi aurinko paistaa ja sitä kesti koko päivän ajan. Välillä tuntui jo vähän liiankin lämpöiseltä minulle, mutta onneksi raikas merituuli vilvoitti mukavasti. Menimme lautalla ensin tutustumaan Lonnaan ja sieltä sitten Suomenlinnaan. Siellä oli kyllä nähtävää ja aika paljon väkeäkin, muutama muukin oli päättänyt tulla sinne retkeilemään. Laitan tähän muutaman reissusta ottamani kuvan!
                                              Lautalla leppoisa tunnelma
Lonnan saari oli nopsasti nähty, sitten vaan otettiin aurinkoa ja odoteltiin uutta lauttaa jolla pääsemme Suomenlinnaan. Sain sellaisen mielikuvan että Lonnassa ihmiset käyvät syömässä hyvin ja sitten jatkavat matkaa..meidän porukasta ei kenelläkään ollut vielä nälkä, joten ruokailimme vasta Suomenlinnassa
                   Sieltähän se lautta vihdoin tulee, puolen tunnin odotuksen jälkeen..
                                       Suomenlinnassa! Ja eikun kiertelmään
Teinipoikakin tuli vahingossa kuvaan, hän ei koskaan anna itsestään kuvia ottaa. On tässä kuvassa keskellä, pitkä poika!
Tästä kuvasta tuli mieleen mun elämä. Pitkä, sokkeloinen käytävä jonka päässä vihdoin valoa, iloa ja rakkautta. 
                    Todella kauniita luolia ja pitkiä käytäviä, ihania valkoisia kiviä..
                                             Merimaisemia joka puolella
                                            Huhuuuu!!!...ison tykin piippu
                                     Enkeleitäkin löytyi, patsaan juurelta
Mukava ja mielenkiintoinen päivä loppumassa, lautalla takaisin Kauppatorille. Vielä noin 2½ tunnin ajomatka kotiin. Perheeni miehet antoivat luvan tämän kuvan julkaisuun blogissa..
Ja aurinko paistoi! Kotimatkalla nuorison edustajat nukahtivat. Minä yritin pitää puoliskolle puheseuraa koska hän ajoi, vaikka omatkin luomet alkoivat pikkuhiljaa lupsahdella kiinni:) 

Kiitos kun kävit lukemassa. Kommentitkin kivoja lukea!

Enkeleitä päivääsi
Elina Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)