torstai 13. elokuuta 2015

Tapahtumia

Hei ystäväiset!

Syksyä kohti mennään, koulutkin jo alkoivat. Kuopus poikamme aloitti toisen vuoden ammattikoulussa, sähköalan automaatio-linjalle lähti erikoistumaan. Työharjoittelu alkoi heti, pari päivää koulussa ja sitten harjoitteluun. Tänään oli ensimmäinen aamu, kun piti herätä aamuhämärissä, työt alkaa seitsemältä. Hiukan tuntui nihkeältä, mutta eiköhän kahdeksan viikon aikana siihen totu. Ronja aloitti viidennen luokan ja samalla kummioppilaana pienelle eskarilaiselle tytölle. Isommat ohjaavat alkuun kouluyhteisössä. 

Tänään oli syksyisen tuntuinen aamu. Olen opetellut heräämään aikaisemmin, siinä viiden-kuuden aikoihin, tänä aamuna heräsin puoli kuusi, meditoin puoli tuntia ja herätin pojan. Meditoinnilla on upea aloittaa päivä, ja haluan sen tehdä mahdollisimman aikaisin, koska silloin suurin osa ihmisistä nukkuu ja energiat ovat vielä rauhalliset, myös itsellä, ei ole ajatukset häiritsemässä hiljentymistä. Suosittelen! Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Meditointi on muutenkin hyväksi, sekä mielelle että koko keholle. Teen sitä muutamia kertoja päivässä, mutta tärkeimmät ovat juuri varhainen aamu meditointi sekä ilta, juuri ennen nukkumaanmenoa. Siten saa oikein hyvät ja syvät unet.
Sateenkaaressa (joka siis minun ja Teijan liiketilan nimi Kyröskoskella), oli viime sunnuntaina Ella Saarinen pitämässä luentoa aiheesta "Löydä sisäinen kauneutesi", oikein ajatuksia herättävä ja mielenkiintoinen luento, johon kuului myös ohjattuja meditaatioharjoituksia.
Koska ilta oli erittäin suosittu, päätimme Ellan kanssa jatkaa meditoinnin opettamista. Tai Ella valmentaa, me Teijan kanssa annamme tilan sitä varten. Meditaatiokurssi siis syys-ja lokakuussa, kahtena sunnuntaina klo 13-18. Ja arvatkaas mitä, kurssi täyttyi heti kun ilmoitus siitä laitettiin. Nyt 20 tulossa ja varallakin on jo muutama halukas. Katsotaan jos varalle tulee oikein monta, niin yritän saada suostuteltua Ellan ohjaamaan vielä toisenkin kurssin. Ellan vetämät illat ja kurssit ovat aina ilmaisia! 

Aloitimme myös Cambriodge-valmennuksen liiketilassamme. Valmentajana toimii Satu Pispa Ylöjärveltä. Laihdutus- ja hyvinvointiryhmä, johon voi vielä tulla mukaan! Viime tiistaina oli asiasta info joten varsinainen aloitus on tiistaina 18.8., ja jatkossa aina tiistai-iltaisin 10 viikon ajan. Jos haluat liittyä iloiseen laihduttajaryhmäämme, soita tai tekstaa minulle 046 6620317 tai laita sähköpostia elina@elinanenergiahoidot.fi.
Seuraavat tapahtumat Sateenkaaressa (linkki facesivustolle: Sateenkaari):
- Party Lite tuotteiden esittelyilta ke 2.9 klo 18 (ilmoittaudu)
- Synergy Worldwide hyvinvointituotteiden esittelyilta to 22.10 klo 18 (lisätietoa vielä lähempänä ajankohtaa)

Hoitolastani saat nyt Kukkaterapiavalmisteita!! Kohottavat mielialaa, tunne-elämää ja parantavat elämänlaatua. Olen tehnyt erilaisista kukkatipoista hyvin hoitavia "coctaileja" 30 ml tippapulloihin. Ainesosat suomalainen raikas lähdevesi ja Frantsilan kukkatippaliuos, joka valmistettu Suomessa kasvavista kukista. Kukkatipat ovat turvallisia. Niiden käytön yhteydessä ei ole havaittu mitään haittavaikutuksia, joihin pitäisi kiinnittää huomiota. Kukkatippoja voi siis käyttää minkä tahansa normaalin lääkityksen kanssa, mutta HUOM! mitään lääkitystä ei saa lopettaa kukkatippojen käytön takia! 
Voi auttaa esim.
- mielialaan
- tunne-elämään
- ihmissuhteisiin
- rakastamisen taitoon
- elämän iloon
- sisäiseen kasvuun
- muutosvaiheisiin
- stressin hallintaan
- uupumukseen
- masentuneisuuteen
- jännittyneisyyteen
- yksinäisyyteen
- pelokkuuteen
- itsetuntoon

Valmistamaani kukkatippa-käyttöliuosta laitetaan vesitilkkaan 2-4 tippaa, 2-4 kertaa päivässä. Kannattaa aloittaa 2 tipasta ja 2 kerrasta. Poikkeus on "Tasapaino" tipat, jotka ovat voimakkaampia, niitä vain 1-2 tippaa, 1-2 kertaa päivässä.

Hinta: "Tasapaino" 18e, kaikki muut 10e. Tervetuloa valitsemaan omasi!
Ai niin, pitäähän minun esitellä teille uusi, kaunis hoitopöytäni. Tai ei uusi, vaan käytetty. Jonka sain, uskokaa tai älkää..200 eurolla! Oli niin onnenpotku tämä tapahtuma, etsin uutta sähkökäyttöistä plinttiä, jotta sitä voisi säätää hoidon aikana, rasittaa vähemmän selkääni. Kaikki olivat niin kalliita, etten sitten raaskinut ostaa, käytettyäkään. Niistäkin pyydetään 4oo eurosta alkaen. Tämä tuli taivaan lahjana, nainen soitti minulle ja sanoi että haluaa tästä nopeasti eroon, koska ei itse sairastuttuaan pysty sitä käyttämään. Ihan kuin uusi, Suomessa valmistettu ja vielä erikoispaksuilla pehmusteilla. Kiitos, kiitos, kiitos enkelit! Näin hyvä asia kun minulle kävi, niin halusin laittaa hyvän kiertämään ja annoin ilmaiseksi pois vanhan matkamallisen hoitopöytäni, se oli jo vähän korjailtu pohjasta, mutta päällysteet ihan ehjät. Voi miten iloiseksi tuli nuori nainen, kun sai sen itselleen! Ja niin tulin minäkin! Pienestä asiasta suuri ilo. 

Enkeleitä päivääsi
Elina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)