keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Hetkiä elämästä

Hei taas lukijani!

Kävin eilen poliisilaitoksella tekemässä rikosilmoituksen, eipä ole ennen sellaistakaan tullut tehtyä. Olen saanut seksuaalisesti virittyneitä häirintä tekstareita työpuhelimeeni, nyt yhteensä viisi kappaletta. Ensimmäiset kaksi tulivat joskus elokuussa, vastasin niihin että "Tuli viestit varmaan väärälle henkilölle. Tarkistatko numeron ja poista minun omani tiedostoistasi, kiitos"  No, sitten ei vähään aikaan tullut mitään ja poistin nämä inhottavat viestit. Nyt sitten noin viikko sitten tuli taas viesti samasta numerosta ja samantyyppinen kuin nämä edellisetkin. Ensin yksi ja sitten kun en vastannut tuli toinen jossa kysyttiin miksi en vastaa. Vastasin taas, nyt hieman äkäisemmin "Miksi nämä tulevat edelleen puhelimeeni, poista heti numeroni tai soitan poliisille!"  Kyselin numeron avulla kenen puhelin olisi kyseessä, mutta tietenkin prepaid, joten ei saanut selvitettyä. Joku Jukka kuitenkin, hän oli yhteen viestiin kirjoittanut etunimensä. Siitä viikon kuluttua eli toissapäivänä tuli sitten viesti oikein kuvan kanssa, miehen sukupuolielimen kuva! Yök!! Se oli viimeinen pisara minulle. En vastannut enää mitään, vaan menin suoraan poliisin puheille. Näytin hänelle siis kolme viestiä, jotka olivat minulla vielä tallessa. Hän otti tiedot ylös ja saamani kuvan heidän tiedostoihinsa myös. Poliisi googletti heti numeron josta viestit tulivat, ja sanoi että tämä numero löytyi joltain keskustelupalstalta, jossa keskustelija kertoi että oli saanut häirintäviestejä tästä numerosta. Jätin sitten asian poliisien hoidettavaksi, jospa viestittely saataisiin loppumaan. Ei kiva juttu.

Mukavampiin aiheisiin!
Ihana asia, olen saanut nyt -5.5 kg tiputettua Cambridge valmennuksen avulla. Viisi viikkoa on sitä nyt kestänyt. Eilen oli viikottainen punnitus, jossa oli taas viikossa tippunut -1.4kg.
Olen niin ylpeä itsestäni! Opeteltiin kuminauha jumppaa ja sitä tänään sitten heti jatkoin, jumppa ja venyttely sekä pieni kävelylenkki aamulla ennen seitsemää, tuli paljon energiaa päivään. Vaihtelin kesäkukat callunoihin ja laittelin kynttilälyhtyjä ulos. Iltapäivän sitten hoitelin asiakkaita. Kohta on lomaa tiedossa ja pieni matkakin. Sinne vaan mukaan patukoita ja pirtelöitä, ne on helppo pakata matkalaukkuun. En aio lipsua lomallakaan, nyt niin hyvä tsemppi menossa. 
Helmi-herra, rakkaamme! Yhtenä sateisena aamuna meni sohvalle ja laittoi oikein päänkin tyynylle. Ulkoilun ja aamiaisen jälkeen alkoi väsyttää..
Tulehan kokeilemaan uutta suklaahoitoa tai jotain muuta rentouttavaa. Lämpöä, hemmottelua ja rentoutumista, niitä kaikkia saat kun tulet hoidettavaksi!
Klikkaa heti kotisivulleni ja tutustu hoitoihin Elinan Energiahoidot

Enkeleitä päivääsi
Elina
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)