sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Hyvä päivä

Sunnuntai iltaa rakkaat lukijani

Tänään oli jo heti aamusta todella hyvä päivä. Mukava herätä kun auringon säteet kutitteli nenää, siis toisin sanoen vähän myöhemmin herätys kuin muina aamuina. Ja mukavaakin oli tiedossa, lähtö Viisas Elämä messuille Tampere taloon. Sain ystävältä kaksi vapaalippua, koska hän ei pystynyt itse niitä käyttämään töiden takia. Lähdin sitten toisen ystävän, Tiian kanssa viettämään päivää hyvinvointituotteiden yms. pariin. Ihan parasta seuraa siis. Olikin pitkä aika kun oltiin nähty siten että oikein voitiin jutella ja nythän sitten asiaa riitti. 

Näytteilleasettajia olikin yllättävän paljon. Nämä messut olivat viime vuonna ensimmäistä kertaa, silloin en päässyt joten en tiennyt oikein mitä odottaa. Ostoksiakin olisi voinut tehdä vaikka kuinka, kaikkea ihanaa oli tarjolla, mutta onneksi tuo rahapuoli on ei aina salli ihan kaiken hankkimista. Suurella osalla näytteilleasettajista on kuitenkin myös verkkokauppa, joten sieltä sitten ostoksia omien varojen mukaan. Kivien ja kristallien myyntipisteet olivat upeita! Muutaman uuden kiven ostinkin kokoelmaan, hoitoja varten. Sekä yhden meditaatio cd:n jossa soivilla kulhoilla soitettua musiikkia. Kirjojakin oli joka lähtöön. Ihana löytö oli "Puhdas Keho", hinta vain 10 euroa. Messukierroksen lopuksi menimme vielä 45min. meditaatioon, joka oli tasatunnein. Ja sitten kotiin, uusia vinkkejä repussa.
Nyt on noussut tarve saada myös keho puhdistettua kaikista kuonista joita tullut lääkkeiden ja roskaruoan myötä suolistoon. Etsin ensin netistä jotain puhdistuskuuria joka sopisi Cambridgen kanssa yhteen, mutta en löytänyt, vain paastoja. Tuohon kirjaan en nyt vielä syvemmin tutustunut, mutta nopealla silmäyksellä katsottuna siellä oli monta eri ohjetta puhdistukseen, esim. hedelmäsoseet, raakaravinto jne. Pitää valmentajalta vielä kysyä mikä näistä sopisi tämän valmennuksen kanssa yhteen parhaiten. Päivän aluksi ennen aamiaista olen alkanut juoda pienen puhdistusjuoman: 1 rkl juuri puristettua sitruunamehua, 3 rkl hunajaa ja 2 rkl vettä. Sen lisäksi minulla on Frantsilan Detox-tipat jotka ovat myös väsymykseen auttavia. Vatsa toimii oikein hyvin ja puhdistus on jo alkanut. Ihanaa!

Ai niin, suklaahoito! Nyt sitten kävin sen kurssin Turun lähellä Vahdossa ja olin heti ihan myyty! Upea hoito tehdä ja saada. Kumpikin tuli kokeiltua kurssilla. Hoito on nyt valikoimassani, tule ihmeessä testaamaan, takaan ettet pety! Upea tapa nauttia suklaasta,ja niin rentouttava, auttaa stressin hoidossa ja se huumaava tuoksu joka leijailee ilmassa hoidon ajan, se nostaa onnellisuushormoonit pilviin. Tuoksu säilyy iholla pitkään, vielä hoidon jälkeenkin. Löydät enemmän tietoa ja hinnat kotisivuni välilehdeltä Luonnonmukaiset hyvinvointihoidot. Käyhän tutustumassa ja tilaa oma aikasi.

Mukavaa uutta viikkoa sinulle!

Enkeleitä päivääsi
Elina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)