lauantai 5. syyskuuta 2015

Syksy

Syyskuu kovaa vauhtia menossa eteenpäin. Nyt sen jo alkaa huomaamaan ilmoistakin, yöt ovat kosteita ja viileitä, eikä nuo päivätkään niin lämpöisiä enää ole. Kynttilät ovat syttyneet meidän taloon, ulos lyhtyihin ja sisällä palaa joka huoneessa. Syksy on vuodenaika jossa todella viihdyn. Tykkään pimenevistä illoista, sateen ropinasta, takkatulen ääressä lämmittelemisestä, tulen räiskeestä, hyvä kirja ja viltti päällä, värikkääksi muuttuva maisema, kuulaista ja usvaisista aamuista, kynttilän valosta...
Mukava viikonloppu edessä, pidän pari päivää vapaata. Yleensä olen lauantait töissä, mutta nyt maanantaina on kurssipäivä, joten huilin tänään. Lähden Turun seudulle kurssille, suklaavartalohoito on tällä kertaa kyseessä. Mmmm..lämmintä suklaata koko vartalolle ja kasvoille, mikä sen ihanampi rentoutumismuoto. Hoito siis rentouttaa, sopii hyvin esim. stressin hoitoon. Hoitaa myös ihoa, kaakaohan sisältää runsaasti antioksidantteja jotka vaikuttavat ihoon positiivisesti. Suklaa sinänsä jo rauhoittaa, joten on oikein ihana kokonaisvaltaisesti rentouttava ja hoitava, lisää onnellisuushormooneja. Innoissani taas odotan sinne menoa. Toivottavasti tehdään hoidot pareittain, jotta saan itsekin kokeilla sen. Nythän en syö suklaata tai muutakaan makeaa, kun olen Cambridge valmennuksessa. Kolmas viikko menossa ja muutama kilo jo tippunut matkalle. Jeeeee! Hyvin on päässyt makeanhimosta Cambridgen suklaapirtelön avulla ja tummilla viinirypäleillä. 
Jos sinua kiinnostaa Rajajooga-meditaation oppiminen, meillä on Sateenkaareen tulossa kaksi kurssia, joista ensimmäinen kaksiosainen kyllä jo täynnä, mutta jälkimmäiseen mahtuu vielä muutama. Tämä jälkimmäinen on kahtena sunnuntaina, eli 1. ja 2. osa, 11.10 ja 25.10, klo 13-18. Kurssi on ilmainen! Jos haluat mukaan, käy katsomassa facebookissa "tapahtumasivustoa", ja jos kiinnostuit, ilmoittaudu minulle 046 6620317. Tai jos et näe facebook sivustoa, soittele niin kerron lisää. 

Hoitojakin saa varailla, kotisivultani "Elinan Energiahoidot", löytyvät kaikki hoidot sekä hinnat. Nyt on tarjouksessa 20.9 asti "Enkelihoito", skypessä tai lähihoitona. Normaalisti 40e, nyt vain 30e. :)

Jos haluat koota ystävistäsi ryhmän kasaan, tulen mielelläni ohjaamaan teille Enkeliterapiaa, tai voitte tulla yhdessä Sateenkaareen. Tästäkin löytyy tietoa kotisivultani: "Enkeliterapia ryhmille" :)

Oikein rauhallista viikonloppua ja enkeleitä päivääsi!

Rakkaudella 
Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)