lauantai 21. marraskuuta 2015

Ensilumi

Marraskuinen lauantai. Ensilumi satoi Hämeenkyrössä eilen. Märkää loskalunta, mutta jäi kuitenkin jonkin verran maahankin. Meidän kesäterassi ja nurmikko saivat valkoisen peitteen.
Viime blogissa kirjoittelin Ronjan ja veljensä Willen synttäreistä. No, juhlittiinhan synttäreitä tässäkin kuussa. Puoliskon, ja hänelle järkättiinkin yllätyksenä vieraita sekä hänen tykkäämänsä animaation mukaan valmistettu kakku. Vanhin tyttäreni, joka on perheen leipuri, sen toteutti. Kuka tunnistaa? :)
Hoitoja on alkanut olla ihan mukavasti. Kiitos teidän ihanien asiakkaiden. Olen käynyt pitämässä muutamia iltoja joihin on pyydetty, kertomassa omasta alustani henkisyyden ja enkeleiden parissa, sekä samalla mainostamassa hoiteluitani. Sieltä tulee aina muutama uusi asiakas. Itse asiassa en havittelekaan kuuta taivaalta, eli teen vain max. kolme hoitoa/päivä, enkä läheskään joka päivä lähihoitoja, vaan myös skypessä ja etänä. Lisäksi enkeliterapia iltoja. Tänään viimeksi ohjasin sellaisen. Rakastan tätä työtä, enkä halua tehdä siitä mitään stressaavaa pakkopullaa, vaan omien voimien mukaan. Teen jokaisen hoidon rakkaudella asiakasta kohtaan, rennosti ja rauhassa. Mitään kiirettä ei koskaan ole. Varaan aikaa aina sen verran, että ehditään jutella asiakkaan kanssa sekä ennen hoitoa, että sen jälkeen. Myös itselle pitää jäädä hetki hiljentyä hoitojen välillä. Siten jokainen asiakas tuntee olevansa kuin päivän ensimmäinen. Tämä on tavoitteenani, ei hoitotyöllä rikastuminen. Minullahan on jo kaikkea, koti, ihana perhe, ruokaa pöydässä, työ ja terveys. Siinä ne tärkeimmät! 

Niinkuin tuossa jo mainitsinkin, kävin ohjaamassa enkeliterapia illan ja tulkintoja tänään, ihanille naisille. Mukavaa oli! Kun ajelin kotiinpäin, pimeitä, lumisia pikkuteitä, tuli aika jouluinen fiilis. Lunta tuprutteli taivaan täydeltä ja maisema oli niin kaunis. Kotipihaankin oli tullut lisää peitettä. 
Muistakaahan käydä katsomassa kotisivuani Elinan Energiahoidot, sinne on tullut pari uutta hoitomuotoa. Joulukiireiden keskeltä rentouttavaan hoitoon, ennen H-hetkeä. Tulkintojakin voi varailla ja tietysti enkeliterapiailtoja. Yhteinen liikkeemme Sateenkaari on avoinna nyt kahtena sunnuntaina klo 12-14, 29.11 ja 13.12. Kumpanakin päivänä on paljon joululahjatarjouksia, minä teen lyhyitä pää-hartia hierontoja ja uusi kumppanini Marita jalkahierontoja, ilmaisia näytöshoitoja. Hänelle voi myös varailla aikoja, palvelee Sateenkaaressa maanantait ja tiistait. Marita on jalkahoitaja ammatiltaan, katso Maritan jalkahoito ja hoivapalvelu.

Hoitolahjakortti on aina mieleinen lahja, sekä naiselle että miehelle! Voit noutaa hoitolasta tai soita/tekstaa/laita sähköpostia ja tilaa niin lähetän sen sinulle postitse. Kortin saa joko summalle tai valitsemallesi hoidolle. Nopeaa, kätevää ja varmasti tykätty!


Enkeleitä päivääsi
Elina  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)