torstai 10. joulukuuta 2015

Elämän iloja

Herttileeri kun tämä aika menee nopeasti!

Kaikkee ihanaa elämässä, niin aika menee siivillä (enkelin). Hoiteluita ja tulkintoja olen saanut ihan mukavasti, juuri sen verran kuin jaksan tehdäkin. Intuitio on huomattavasti herkistynyt ja lisääntynyt hoiteluiden myötä, yhä paremmin tunnen asiakkaiden "kipukohdat", oli ne sitten fyysisiä tai henkisen puolen. Tuntuu niin hurjan ihanalta tämä kaikki. Onneksi lähdin tälle polulle! Kiitos, kiitos, kiitos :) 

Nämä ihanuudet sain lahjaksi kun kävin eräässä naistenillassa kertomassa omasta työstäni, hoidoista ja tein ilmaisia näytöshoitoja, Intialaista päähierontaa. Upea ilta ja mukavia ihmisiä! Jos sinulla on tiedossa jokin naisten kokoontuminen, voin tulla pitämään samanlaisen illan, tai sitten enkeliterapia illan. Ota rohkeasti yhteyttä! 

Kerroin teille joskus mun laihdutusprojektista, ihan itsekin yllätyin miten kuvista näkee tuon muutoksen. Cambridge valmennuksessa kävin, sen 10 viikkoa aktiivisti ja nyt on sitten vain punnittu ja seuraillaan miten se saavutettu paino pysyy. Aloitin silloin elokuussa tasolta kolme, muistaakseni siinä oli 1200kcal/päivä. Tasoja on 1-5 ja sitten kuudes on painonhallinta. Aina mitä alempaa aloittaa, sitä vähemmän päiväkalorimäärä ja tietysti paino putoaa nopeammin. Minä olen niin monta kertaa testinyt sellasia nopeita laihdutuksia ja humps ne tulevat takaisin. Nyt halusin pysyvää muutosta, ihan kokonaisvaltaista muutosta ruokailuihin ja ruoan laatuun sekä lopulta tuli liikuntakin mukaan. Tämä tahti sopi minulle, 1kg/viikko. Hurahdin sauvakävelyyn ja nyt on muutamana päivänä harmittanut kun on tullut oikein kaatamalla vettä, pieni tihkuttaminen ei estä lenkille lähtöä. Toivottavasti tulisi pian pikkupakkaset ja vähän lunta. Mutta ihmiset, siitä olen ylpeä että minä, 56 vuotias ex-sohvaperuna tein sen! Jihuuu!

Kuva otettu 15.7.2015

Kuva otettu 5.12.2015
Vaikka en suoranaisesti ole mikään jouluihminen, niin kyllä silti aina muutamia joulukoristeita laitetaan kotiin. Jouluvaloja paljon, varsinkin näin pimeänä aikana ulos, kun ei ole vielä yhtään lunta, valot ovat piristäviä, haluan myös että kynttilälyhtyjä on pitkin pihaa, se on niin kivan näköistä. Kynttilöitä sisälläkin joka huoneessa ja tietysti hoitolassa, siellä poltan niitä läpi vuoden. Katso hoitolani kuvia: "Valokuva-albumi" 


Enkeleitä päivääsi
Elina Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)