lauantai 30. tammikuuta 2016

Itkua ja iloa

Tammikuu lopuillaan. Ihanaa, kevättä kohti. Valokin lisääntyy koko ajan.

Äitini lähti enkeleiden matkaan pari päivää sitten. Ensin tuli itku ja ikävä, mutta kun ensi järkytyksestä pääsin yli, ymmärsin toki että tämä oli äidin parhaaksi. Hän sairasti jo yli kymmenen vuotta alzheimeria, eikä enää ymmärtänyt maailmasta mitään. Surutyötä on tehty jo koko sen ajan. Vuosiin ei enää ole tuntenut läheisiä jne. Lopulta sitten sai keuhkokuumeen joka armollisesti hänet uuvutti ja antoi nukkua rauhallisesti pois. Äiti oli kehosta poistuessaan 78 vuotias. Hyvää matkaa valoon Äiti! Näemme jälleen, kun on minun aikani saapua rauhan ja rakkauden paikkaan. 
Hoitoja on ollut nyt tämän kuukauden aikana ihan mukavasti, kiitos siitä kuuluu kaikille ihanille asiakkaille. Saan tehdä sitä työtä mitä rakastan! Kymmenisen vuotta jäljellä vielä hyvää työaikaa ennen eläkeikää, onhan se upeaa että saa sen ajan tehdä mielekästä työtä, olen kyllä aika etuoikeutetussa asemassa sen suhteen. Mutta on elämän aikana käytykin pohjamutia kuopimassa, vihdoin onnellinen. 
Ensi viikolla aloitan ensimmäisen ohjaamani kurssin ja omassa hoitolassa. Käymme läpi chakroja, avataan kehon ja mielen tukkeumia chakra kerrallaan. Seitsemän päächakraa, yksi/viikko. Maanantai iltaisin kurssi hoitolassa ja torstaisin skypen kautta. Hoitolan kurssille otin vain pienen ryhmän, viisi henkilöä, ja nyt kurssi täynnä. Mutta jos sinua kiinnostaa se, niin skype kurssille mahtuu vielä, alkaa siis to 4.2 klo 18. Laitan tähän linkin kotisivulleni, josta löydät lisätietoa: "Kurssit"    
Ystävänpäiväkin lähestyy. Tarjouksena hoitolassa 1.-14.2 on huumaavan ihana hemmotteleva suklaahoito. 
Hoitoja on viisi erilaista, alkaen kasvojen ja kaulan hoidosta aina kokovartalon hoitoon asti. Itsellesi, ystävälle tai kummallekkin! 

Ystävänpäivätarjouksessa mainitsemallani ajalla on :
"Suklaahoito kasvoille ja kaulalle"
kesto n.40 min - TARJOUSHINTA 20€ - normaalihinta 30€
- kuorinta
- hellä hieronta
- lämmin suklaahoito
- kosteutus
lisätietoa löytyy kotisivultani: "Hyvinvointihoidot"

Lahjakortin voit tilata postitse tai noutaa sovitusti hoitolasta. Tai tilaa itsellesi hemmottelu aika. p. 046 6620317/Elina (hoitojen aikana en vastaa), tai sähköpostilla elina@elinanenergiahoidot.fi


Oikein ihanaa viikonloppua kaikille lukijoilleni!

Enkeleitä päivääsi
Elina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)