lauantai 26. maaliskuuta 2016

Kesäaikaan

Maaliskuun loppua mennään ja ensi yönä siirrytään kesäaikaan, asia jota en kyllä ihan ymmärrä, mutta tehtävähän se on joten siitä ei sen enempää. Muista että aina kesään päin, eli nyt siis eteenpäin tunnin verran. 
Pääsiäisen aika on mennyt rauhallisissa tunnelmissa. Sain vanhemman pojankin kotiin ja Ronjan veli Wille tuli koko pääsiäisen ajaksi mummilaan. Joten meillä on ollut täällä ihan kunnolla väkeä koolla, mukavaa! Ollaan ulkoiltu ja pelailtu, sekä lauta- että tietsikkapelejä.

Tänään tein jotain sellaista, mitä en ole yli kymmeneen vuoteen tehnyt..leivoin kakun jälkkäriksi.. :)
Löysin nettiä selatessani superhelpon porkkanakakun ohjeen ja kun kaikki tarvikkeet löytyivät kotikomerosta niin päätin kokeilla. Viimeksi tosiaan kun leipasin pullaa, niitä olisi voinut käyttää keilapallona, sen verran kovia tuli, kaikki menivät roskiin. Mutta tämä kaakku oli niin helppo tehdä etten edes minä epäonnistunut ja tuli oikein maistuvaa ja mehevää, lapset ja miehetkin tykkäsivät. Ihan niin kaunista en siitä osannut tehdä kuin ohjeen kuvassa, mutta makuhan se tärkein. Ohje löytyy Valion sivuilta : "helppo porkkanakakku". 
Helmi-herralla on oma, virkattu sänky (kiitos Tarjan) jota hän on alkanut käyttämään nyt öisinkin. Joskus vielä tulee viereen, mutta enimmäkseen nukkuu tässä sängyssään. Laitettiin pohjalle vanha vauvan peitto, joka oli muistaakseni teinipojan äitiyspakkauksessa, siis kohta 18 vuotta vanha. Hyvänä on pysynyt ja Helmi-herra nauttii..
Oikein mukavaa pääsiäisen jatkoa kaikille lukijoilleni!

Enkeleitä päivääsi
Elina 

1 kommentti:

  1. Ihana vitivalkoinen kissa, meillä on saman värinen koira. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)