torstai 10. maaliskuuta 2016

Vapaa

Lomat on vietetty ja arki alkanut. Tällä viikolla olen tehnyt jo hoitoja. On niin voimia tuovaa hoidella ja jutella asiakkaiden kanssa. Tänään lisäksi selvisi ettei minun ole pakko mennä perunkirjoitukseen. Se helpotti todella paljon, vei suuren kiven sydämeltä. Viimeksi kun olin isän kuoleman jälkeen siellä, sisarten vastaanotto oli aika kylmä, ei sanaakaan minulle ja henkilö joka sen veti, oli heidän kanssaan jo etukäteen jutellut siitä miten vaikea olen. Kun en heti allekirjoittanut papereita, vaan halusin ensin selvittää asioita, tämä vetäjä sanoi että "niin minulle jo sanottiinkin ettet näitä tässä tilaisuudessa allekirjoita" ja sisarilta kuulin tiukkaa tekstiä miten nopeasti minun sitten pitäisi asia hoitaa jne. Nyt olen onnellinen siitä, ettei sinne tarvitsekaan mennä. Aiemmin luulin että se on pakollinen tilaisuus. Nyt olen vihdoin vapaa kaikesta! Ihanaa! 

Viikonlopuksi saamme meille Ronjan pikkuveljen Willen. Hän on reipas ekaluokkalainen miehen alku. Kiva Ronjankin välillä saada olla veljensä kanssa ihan kahdestaan. Katsotaan mitä tekemistä keksitään heidän kanssaan.

Helmi-herra ei tykkää lumesta. Käväisee kyllä pikaisesti meidän takaterassilla, mutta siihen se sitten jää. Mieluummin katselee ikkunalla pihan menoa. Välillä kun orava tulee oikein lähelle ikkunaa, alkaa sellanen säksätys ja tassulla kuopsuttaa ikkunaa. Tai jos tiellä menee koira isäntänsä kanssa, Helmi-herra katselee tarkasti ihan koko matkan kun he näkyvät. Helmin touhuja on hauska seurata :) 
Tätä juttua en ole muistaakseni vielä teille esitellyt. Paikallislehti Oivassa 18.2.16. Soittivat lehdeltä, kun olivat kuulleet elämäntaparemontistani eräältä kaveriltani. Halusivat jutun tähän hyvä olo-teema lehteen. Tällainen siitä sitten tuli. Itse olen ihan tyytyväinen jutun sisältöön.

UUTTA! Chakra kurssi verkossa. Opettele itse avaamaan chakrojen tukokset ja tasapainoittamaan niitä. Kurssi non-stoppina. Katso lisää kotisivultani: Kurssit


UUTTA! Äänimaljarentoutus-iltoja asiakkaan järjestämässä tilassa tai hoitolassani. Upea, voimaannuttava ilta. Katso lisää kotisivultani: Äänimaljarentoutus

Enkeleitä päivääsi
Elina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)