sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Äitienpäivä

Ihania kesäisen lämpimiä päiviä ollut, voiko parempaa toivoa! 

Ensin haluan toivottaa kaikille maailman äideille, mummoille, mummuille ja isoäideille oikein onnellista äitienpäivän iltaa! Joka päivähän me äitejä olemme, oli lapsi sitten pieni tai jo aikuinen, sijaislapsi tai puolison lapsi, itse synnytetty tai adoptoitu. Yhtä arvokkaita jokainen Äiti. 

Aamusella Ronja kävi herättämässä, kahvit ja leivät olivat valmiina odottamassa. Sen jälkeen sain luvan lekotella auringossa, kaikessa rauhassa. Rakkaita kävi päivän aikana kyläilemässä, puolisko oli ostanut kakun, olikin herkullinen. Kortteja ja kukkia sain lahjaksi. Uloskin sain yhden ruusupensaan. Toivoin etten saisi ruukkukukkia, koska en saa niitä koskaan pysymään hengissä joten olin oikein onnellinen näistä leikkokukista ja itse tehdyistä korteista. Ronja sanoi että tuo kissakortti sopii hyvin, koska olen aamuisin aina paplarit päässä :) 

Yhden isonkin lahjan sain, huomenna tulossa uusi pyykinpesukone, vanha sanoi sopimuksen irti viikolla, joten pyykkiäkin kertynyt jo huisi määrä. Pelkästään hoitolan lakanoita ja pyyhkeitä yksi korillinen! Uusi pääsee siis heti kunnon koekäyttöön.

Omaa poisnukkunutta äitiäni muistin jo eilen. Anoppia käytiin tervehtimässä tänään.
Tässä on taas aika hujahtanut nopeasti siitä kun viimeksi postailin. Kevään juhla, Vappu, meni ohitse. Enää ei sitä ole tullut juhlittua vuosikausiin, nuorena käytiin aina lavatanssien avajaisissa vappuaattona, isolla porukalla ja hauskaa oli. Vaikka usein oli kylmä, satoi räntää tai jopa lunta, piti kuitenkin kesähepeneissä lähteä, eihän sitä huhtikuun lopussa enää talvikamppeissa juhlittu, sandaalit jalkaan ja menoksi. Nykyisin en ole edes seurannut vieläkö niitä avajaisia on aattoisin ja kuinka monta tanssilavaa on vielä edes avoinna niistä vanhoista. 

Tänä Vappuna Ronja pukeutui jo kouluun, heillä oli juhlaa koko päivä ja samalla pipojuhla, eli pipot heitettiin ilmaan ja siinä talvinen "pipopakko" päättyi. No, pitihän minunkin sitten jotain vappu-hörhöä laittaa. Naurettiin ja puettiin yhdessä. Illalla juotiin simaa ja syötiin munkkeja ulkona. Pitkästä aikaa oli kaunis sää! 
Tuttavani tekee upeita chakra-kristalleja, jonka voi ripustaa ikkunan eteen. Ihanat valot, värit ja energiat leviävät ympäri huonetta kun auringon säteet osuvat siihen. Minulla on itselläni isoja hoitolan ikkunassa. Jos sinäkin haluat tällaisen, laita minulle sähköpostia, elina@elinanenergiahoidot.fi. Tällä hetkellä isoja ei ole kuin yksi jäljellä, mutta lisää on tulossa muutama. Tosin siihen menee vielä noin kolme viikkoa. 
~ Ison hinta on 25€ - pituus 20cm - kristallin halkaisija 4cm
~ Pienempi 20€ - pituus 17cm - kristallin halkaisija 2cm

Postikulut lisätään hintaan. Isompi täytyy laittaa pakettina, pk 8.10€, pienempi tulee kirjeenä, pk 1.20. Jos enemmän tilaa kuin yhden, niin postikulu tietysti suurempi. Enkeleitä päivääsi
Elina 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)