keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Kesää kohti

Toukokuun loppua mennään. Kouluja jäljellä enää hitusen verran. Pojalla ammattikoulu päättyy reilun viikon kuluttua, peruskoulun todistusten jako on 4.6. Harmi että poika ei ole saanut mitään kesätöitä, mutta sovittiin sitten niin että tekee kotona töitä, leikkaa nurmikkoa, käy kauppa-asioilla jne., ettei koko kesä mene tietsikalla pelaamiseen. Toki levätäkin täytyy ja lomaakin pitää, tottakai. Heinäkuussa hän tulee täysi-ikäiseksi ja vuoden kuluttua pukeutuu armeijan harmaisiin. Meidän vauva...

Itselläni on synttäripäivä tällä viikolla...kamalaa...57 tulee täyteen! Uskomatonta! Mieli ei pysy mukana näissä vuosissa, tuntuu että vastahan minä täytin viisikymmentä. No, ikä on vaan numeroita, näinhän sitä sanotaan, ja se pitää kyllä paikkansa. En tunne että olisin mieleltäni lainkaan "melkein kuuskymppinen", mutta kroppa kertoo sen aina joskus  :) 
Jos haluat osallistua synttäriarvontaan, niin käyppä tykkäämässä facebookissa päivityksestä jossa kerrotaan arvonnasta. Voittoina yksi kpl 20€ lahjakortti ja kaksi kpl 10€ lahjakortteja. Arvonta pe 20.5. Tässä linkki Elinan Energiahoidot sivustolle. Sivustakin saa tykätä :) 

Avasin oman palvelunumeron. Monet asiakkaat pyytävät akuutisti tulkintaa tai etähoitoa. Valitettavasti minä en ole tehnyt sellaisia hoitoja enää pitkiin aikoihin, jotka pitäisi välittää samana päivänä. Odotan aina että maksu ajan käytöstäni näkyy ensin tililläni, siihen menee yleensä pari päivää, vasta sitten etähoito. Aluksi tein hoitoja siten että maksu piti tulla jälkikäteen, monet maksut jäivät saamatta, siksi nyt otan ne etukäteen. 

Mutta nyt on vaihtoehto niillekkin asiakkaille jotka haluavat hoidon tai tulkinnan heti, voi soittaa palvelunumerooni 0700 92510/Elina. hinta on 1.98€/min+pvm. Vastaan numeroon su, ma, ti ja ke iltaisin klo 19-22. Tämä on todella kätevä vaihtoehto. Minun ei tarvitse odottaa maksun saamista, eikä karhuta saamisia, koska maksu veloitetaan asiakkaalta puhelinlaskussa. Yrittäjänä kun teen tätä hoitelutyötäni, maksan verot yms kiinteät kulut, on tärkeää että tehdystä työstä ja käytetystä ajasta tulee kuitenkin jonkinlainen korvaus.
Oikein ihanaa toukokuun viikkoa jokaiselle lukijalleni!

Enkeleitä päivääsi
Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)