tiistai 31. toukokuuta 2016

Lavis

Toukokuun viimeinen päivä! Ihanat pari päivää ollut tässä, helteitä ja aurinkoa. Voiko kauniimpaa olla kuin se, että joka puolella maisema vihertää tai kukoistaa ja aurinko paistaa..elämä on! 

Arvatkaas miksi ostin tämän, tai oikeastaan kaksi? Enkelinsilmä :)
Omenapuissa ihan valtavasti kukkia, toivottavasti tulisi omenoitakin yhtä paljon :)
Tämän pensaan nimeä en tiedä, mutta tulee vuosi vuodelta komeammaksi ja todella huumaava tuoksu. Korkeus on yli 2m. Jos tiedät mikä on niin kirjoittelethan kommentin, kiitos. 
Kun on näin kaunista on mukava tehdä hoitojakin, asiakkaat ovat hyvällä, valoisalla mielellä. Muutamilla on alkanut jo kesäloma ja joillain se on edessä.
Peruskoulut loppuvat ja on juhlia, omia tai läheisten. Upea aika! Meilläkin on tiedossa yhdet ylioppilasjuhlat, naapurissa. 

Tehtävä: etsi kissa! Helmi-herran lempparipaikka etupihalla, näkee ympäristön, mutta on itse piilossa. Tämä on joku riippakoivu tms. oksat kasvavat kohti maata.
Näissä takapihamme pajuissa on hyvä käydä terottamassa kynsiä :)
Tänään olin ensimmäistä kertaa Lavis jumpassa. En ole koskaan aiemmin edes kuullut moisesta, mutta päätin lähteä kokeilemaan kun kaveri siitä kertoi. Yllätyin positiivisesti. Oli ihan superkivaa! Meitä oli vain pieni porukka, mutta odotellaan jos ensi kerralla olisi jo enemmän. Paikkana kauniit Viljakkalan Haverin maisemat. Oltiin siis ulkona, terassilla ja mikäs ollessa kun aurinko paistoi puhtaalta taivaalta. Vetäjänä Nokialainen Mariitta Tähtinen, hän ohjaa Nokian kansalaisopistossa Lavista talviajan. Hän tietty toivoo että olisi vähän isompi väkimäärä, koska matkaa on kuitenkin ja aina kaikki eivät välttämättä pääse. Tällä ekalla kerralla meitä oli vain kuusi osallistujaa. Lavis ei ole edes hinnalla pilattu, Mariitta ottaa 5 euroa/kerta/henkilö. Tule mukaan jos asut lähistöllä, on joka tiistai klo 18-19, juhannukseen asti.

Jos joku ei tiedä mitä Lavis on niin se on lyhenne lavatansseista, kuulemma suomalaisen henkilön kehittämä liikuntamuoto, zumban rinnalle. Siinä vanhan tanssimusiikin askelin liikutaan, lisättynä muutamilla helpoilla jumppaliikkeillä. Valssia, tangoa, jenkkaa, humppaa ja vanhaa kunnon rokkia. Hiki virtasi, vettä kului ja kaikilla oli hauskaa! 
Nyt ystäväiset rakkaat ilmoittautumaan upeaan hemmottelupäivään. Heinäkuun alussa, lauantaina 9.7 klo 11-17. Järjestän sen hoitolassani ja osaksi ulkopuolellakin. 

"Hemmottelupäivä ryhmälle

Rentoutumis- ja hiljentymispäivä Hämeenkyrössä!

- La 9.7 klo 11-17
- Ilmoittaudu tai kysy lisää: elina@elinanenergiahoidot.fi
- 10 ensimmäistä ilmoittautujaa mahtuu mukaan

- Voit myös varata hemmottelupäivän omalle 6-10 hengen ryhmällesi. Kysy vapaita päiviä: ota yhteyttä

Päivän kulku:

- Tervetuloa! Nautimme kehoa puhdistavaa teetä ja hedelmiä sekä maistellaan Ikaalilaisen Luonnon Magiaa yrityksen erilaisia siirappeja, esim. kuusenkerkkäsiirappia

- Pareittain opetellaan rentouttavaa pää- ja hartiahierontaa, sekä jokainen saa ihanan yrttisen jalkakylvyn ja sen jälkeen voi kosteuttaa jalat Frantsilan rentouttavalla jalkavoiteella

- Lounaan nautimme kauniissa Pappilanjoen maisemissa, Frantsilan Kehäkukassa, joka on kasvis- ja vegaaniravintola. Kaikki ruoat valmistetaan Kehäkukan omassa keittiössä rakkaudella. Voit ostaa kotiinviemisiksi Frantsilan tuotteita, sekä kesäaikaan voi piipahtaa pihapiirissä oleviin käsityöpuoteihin ja tutustua 300 yrtin näytepuutarhaan. 

- Lounaan jälkeen palaamme hoitolaan, jossa asetumme alustoille. Syvärentoutus, visuaalinen chakrojen tasapainoitus sekä enkelienergiahoito. 

- Jokaiselle henk.koht. enkelikorttitulkinta

Päivän hinta 85€ - sisältää ohjelman sekä lounaan

Tervetuloa!"Enkeleitä päivääsi
Elina 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)