perjantai 8. heinäkuuta 2016

Lomalla

Mitä? Pienyrittäjä lomalla! Eräänkin kerran sain tällaista kommenttia muutamalta yrittäjältä joille kerroin että vietän kahden viikon loman. Joku kysyi ivallisesti että mitä se loma on..huhheijaa

Tiedän että silloin ei tuloa ole, mutta onko se raha aina ja kaikki. Nyt moni varmaan sanoo, että sitä tarvitaan melkein päivittäin. Tiedän senkin, mutta kun on läpikäynyt yhden konkurssin ja vaikean masennuksen, arvostaa elämässä muutakin kuin rahan tekemistä. Vaikka rakastankin työtäni ja kaikkia ihania asiakkaita, silti pitää ajatella itseäänkin ja hoitaa sekä levätä. Mitä enemmän ikää tulee, sitä enemmän olen alkanut "uskaltaa" olla itsekäs. Itsekäs positiivisella tavalla ja olen siitä ylpeä. 

Aiemmassa elämässä olin suorittaja, tein robottina töitä ja silti ei sitä rahaa tullut yhtään sen enempää. Olin ihan loppu, itsetuhoisuuden partaalla. Olen aina elänyt aika niukilla tuloilla, joten siihenkin on vaan niin tottunut. Jos lähdetään reissuun koti- tai ulkomaille, ensin siihen säästetään, sama jos jotain isompaa ostetaan. Ei se sen kummempaa ole. Erittäin onnellisia ollaan, rakastan isoa perhettäni. Rakkaus ja läheisyys ovat tärkeintä elämässä, se on tullut huomatuksi ja koetuksi! 

Nyt on ehtinyt levätä ja olla perheen kanssa yhdessä. Mitään isompaa ei olla tehty, joitain pieniä ajeluja eri paikkakunnille, mutta sehän se vasta onkin mukavaa. Rentoutumista, rauhaa ja kesä! Muuta ei tarvita. Rentoutuneena ja uusin energioin aloitan työt taas huomenissa ja vielä upealla tavalla, Hemmottelupäivä hoitolassani. Kerron siitä myöhemmin, mutta jos haluat katsoa mitä päivä pitää sisällään, klikkaa linkistä Hemmottelupäivä.

Juhannus vietettiin perinteisesti naapureiden mökillä tässä lähistöllä. Ilma oli kyllä hienompi ja lämpimämpi kuin vuosi sitten ja yön sininen hetki todella upea!
Tyttöjen kanssa käytiin "Irti Maasta"- paikassa kiipeilemässä. Tai enhän minä kiipeillyt, kun on niin paha korkeanpaikankammo, jo keittiöjakkarallakin pyörryttää. Huimasi kun katseli tyttöjen menoa..
                                   Poislähtiessä oli hymy huulilla, hauskaa oli :)
Teinipoika oli kesätöissä kuukauden, on ajanut ajokortin kevään-kesän aikana ja samana päivänä kun tuli täysi-ikäiseksi sai myös kortin. Nyt on perheessä sitten neljällä lapsella ajokortti ja kaikki viisi ovat täysi-ikäisiä. Hiukan on haikea olotila asiasta, pitää opetella päästämään irti lapsista ja antaa heidän elää omaa elämäänsä. Se on vaan niin outoa kun on elänyt lapsiperheenä jo 37 vuotta. Aina joku pieni siinä tassuttelemassa ja hoivattavana, Ronja nyt viimeksi tai tarvitseehan hän vieläkin hoivaa, vasta 11vee. 
                                   Aleksi 18vee:
                                   Ronja ja Helmi-herra:
Yhden "bonus-lapsenlapsen" riparit kesän aikana oli ja yhdet ylioppilasjuhlat. Niin ja käytiinhän me Tuurissa. Vuosia siitä kun viimeksi siellä olen poikennut, oli silloin vielä pieni kyläkauppa. Nykyään kyllä valtava alue, ja hienoja rakennuksia, mutta se on nyt nähty. Ei tullut mitään sellaista intoa että sinne pitäisi aina päästä shoppailemaan. Samaa tavaraa kuin muuallakin. Tämä minun mielipiteeni paikasta :) 

Huomenna siis lomat tältä kesältä ohi. Ihana nähdä taas kaikkia teitä upeita asiakkaita! 

Enkeleitä päivääsi
Elina Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)