perjantai 28. lokakuuta 2016

Muutosten tuulia

Hei ystäväiset

Onpas aika mennyt nopeasti, heinäkuussa viimeisin postaus.

Tässä välissä on tapahtunut jo vaikka ja mitä. Olen aloittanut Diana Cooper foundation-enkeliopettaja opinnot, joulukuussa pitäisi sitten valmistua. Saan valmiudet omien henkisten lähikurssien ohjaamiseen. Tietysti ennen koulutusta pitää olla hyvät yhteydet ylöspäin, mutta rohkeus ohjaamiseen ja paljon uutta tietoutta, sen saa koulutuksesta. Koulutukseen täytettiin hakemus ja olinpa niiiin onnellinen kun minut yhdeksi opiskelijaksi valittiin. Meitä on kurssilla vain kolme. 

Henkisiä kursseja minulla on jo verkkokurssina, ovat olleetkin todella suosittuja! Henkinen matka kurssin on käynyt jo kymmeniä ihania enkeleiden ystäviä. Nyt se alkaakin taas uudelleen 7.11., ilmoittautuminen 31.10 mennessä! Chakrat kurssille voi ilmoittautua koko ajan, se pyörii nonstop periaatteella. Kummatkin kurssit löytyvät kotisivultani: KURSSIT ja kurssien jo käyneiden palautteita voit käydä lukemassa täältä: PALAUTTEET
Toinen isompi muutos on se että saan hoitolalleni lisää tilaa. Etutilan sisustus-kehystysliikkeen pitäjä päätti lähteä pois ja tila jää nyt sitten hoitolani käyttöön. Lisätilaa tulee n.40m2 verran. Tällä hetkellä siinä tehdään remonttia, mutta maanantaina 31.10 kaikki on valmista ja seuraavana päivänä pidetään avoin asiakasilta! Sen jälkeen alan ohjaamaan siinä kaikille avoimia meditaatio- ja rentoutusiltoja, niistä ilmoitan sekä kotisivullani että facebookissa. Ja tietysti alkuvuodesta myös kursseja. Vuokraan myös silloin tällöin tilaa illoiksi tai viikonloppuisin, esim. palavereihin, tuote-esittelijöille, seuroille yms. Tilassa tulee olemaan pöytä johon mahtuu 8 henk. ympärille, 20 henk. istumatilat, valkokangas, pieni projektori jolla voi esim. läppäriltä näyttää kuvia/tekstiä tms. Varusteltu keittiö ja wc käytössä. Kahvi/tee tulee myös hoitolan puolesta, muut tarjottavat jokainen tuo itse. Hinta on erittäin edullinen 20€/ilta. Jos varaa oman vakkari-illan voi kysyä tarjousta sähköpostitse elina@elinanenergiahoidot.fi

Tervetuloa asiakasiltaan, joka samalla uuden tilan avajaiset! Tiistaina 1.11 klo 18-21 on Valonlähteessä tapahtumaa! Arvontaa ja ihania tuotteita! Kahvi- ja tee tarjoilu sekä pientä purtavaa! 

Tarjouksia: kaikki illan aikana varatut lähihoidot -20%, intialaista päähierontaa 20min/10€

Mukana ihanat naiset:

Luonnon Magiaa / Nina Abraitis
- luonnonmukaisia tuotteita: tuoremehuja, siirappeja, hilloja yms. Maistiaiset ja tuotteita voi myös ostaa mukaan!

Kirstinkammari / Kirsti Kivimäki
- valokuvaaja ja runoilija. Hänen kauniit runokorttinsa, kierrätystuotteista tehdyt lahjapussit ja kirjekuoret, kynttiläsetit yms. nähtävillä ja ostettavissa.

Gambridge / valmentaja Laura Peltola
- Laura kertoo miten pääset elämäntaparemontin alkuun. Jos sinulla on mielessä että "tarttis tehdä jotain näille kiloille" , tule ihmeessä juttelemaan Lauran kanssa. Uusi valmennusryhmä on alkamassa marraskuussa Hoitola Valonlähteessä.Paljon siis uutta :) 


Enkeleitä päivääsi
Elina 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)