sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Suunnitelmia

Rakkaat lukijat

Joulukuuta mennään, kolmas adventti. Ihania ja välillä vähän surullisiakin hetkiä ollut tässä edellisen postauksen ja tämän sunnuntain välillä. Elämää mennään ylös ja alas, sitä se on aina, vuoristorataa. Niin pitääkin olla. Jos aina olisi vain auringonpaistetta ja ylämäkeä, ei niistä enää osaisi nauttia.

Joskus tulevaisuudessa ilmestyvän (ehkä!) kirjani kanssa odottelen vielä. Minuun otettiin jo yhteyttä lähettämäni aineiston perusteella, mietimme yhdessä kaikenlaisia vaihtoehtoja ja nyt yhteyttä ottanut henkilö esittelee ehdotelmani vielä kustantamon omistajalle. Enkeleille olen lähettänyt tästä unelmani toteutumisesta toiveita jo kauan sitten. Paljon merkkejä olen saanut siitä että vain odottelisin rauhassa. Kaikki tapahtuu niinkuin on tarkoitettu ja silloin kun on oikea aika. 

Sinulle ihanainen lukijani on Valonlähteen kotisivulla ihan UUSI välisivu, jonne toivon että kirjoittelet omia enkelikokemuksiasi. Oli se sitten pienempi tai isompi, kaikkia erilaisia enkelikokemuksia ja -tuntemuksia on ihana lukea. Jokainen kirjoitettu kokemus nostaa universumin valoa ja energioita. Tässä linkki sivulle: Enkelikokemuksia 
Olen nyt Diana Cooper foundation Enkeliopettaja. Todistuksen sain opiskeluistani viime sunnuntaina eli 4.12. Kaikenlaisia uusia ideoita on tullut mieleen, arvaatte varmaan ketkä ovat olleet ideoiden lähettämisen takana :) Koulutuksia nyt ainakin, niin rakastaisin kertoa ihmisille enkeleistä ja opettaa kommunikoimaan heidän kanssaan. Nimesin koulutukset EEH-koulutuksiksi, EEH=Elinan EnergiaHoidot. Rekisteröin jokaisen koulutuksen nimen, jotta se on vain minun käytössäni. Ensimmäisenä alkaa EEH-Enkelikanavoija  koulutus, 9.1.17. Lisäksi uudelleen alkaa erittäin suosittu Henkinen Matka-kurssi 30.1.17. Näihin voi ilmoittautua yhteydenottolomakkeella. EEH-Enkelihoitaja koulutusta olen suunnitellut myös, se ehkä siirtyy lähemmäs kesää.
Yksi ideoista on enkelikoulun pitäminen omassa hoitolassa tai ehkä myös skypen kautta, se suunnitteilla syksylle. Toinen isompi idea jota alan varmasti toteuttamaan, on enkelikiertue ympäri Suomen. Teemana "Ilta enkeleiden kanssa". Tästä on jo tietoa kotisivullani! Tässä linkki "Ilta enkeleiden kanssa". Jos sinua kiinnostaisi järjestää tällainen ilta omalla paikkakunnallasi, otathan yhteyttä kotisivuni kautta tai sähköpostitse: elina@elinanenergiahoidot.fi. Odottelen ensin asiakkailta yhteydenottoja ja paikkakuntia, sitten teen aikataulun, jonka mukaisesti lähden kiertämään. Huhtikuussa olisi aloitus.

Näitä kaikkia uusia, ihania asioita kun olen miettinyt, pohtinut ja suunnitellut, löysin eilen hoitolasta valkoisen höyhenen. Voi miten olin onnellinen. Vastaus tuli siinä.


Oikein rauhallista ja onnellista Joulun odotusta Sinulle ja läheisillesi

Rakkaudella 
Elina 

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi :)