perjantai 27. tammikuuta 2017

Pieni postaus

Aika rientää! Miten sitä tuntuu että aina on perjantai. Tässä iässä toivoisi ajan menevän hitaammin - toisin kuin teininä, silloin odotti kovasti että täyttäisi 15 ja sitten 18, sen täyttämisen jälkeen aika onkin mennyt että hupsis, 40 vuotta! Tuntuu lyhyeltä ajalta näin taaksepäin ajatellen, mutta eteenpäin...

Tällä hetkellä tunnen eläväni parasta aikaa. On jo elämää takana sen verran että ei hötkyile asioiden kanssa, vaan antaa mennä omalla painollaan, "nytmullehetikaikki"-aika on ohitse. Uskaltaa olla oma itsensä ja sanoa todellisen mielipiteensä asioista, itsetunto on paljon parempi. Nuorena olin todella ujo ja kiltti..hmmm..ehkä vieläkin kiltti, mutta erilaisella, positiivisella tavalla. 

Onhan tässä vuosien aikana saanut paljon aikaiseksikin, ison perheen kasvattanut. Itsestään pitää olla ylpeä! Vaikka lapsuus olikin vaikea ja elämässä ollut monia raskaita murheita ja huolia, en usko että vaihtaisin mitään toisenlaiseksi, vaikka sellaisen vallan saisinkin, minä en olisi minä jos joku muuttuisi. Vaikea polku on pitänyt kulkea, mutta nyt elämä on hyvissä uomissa, kuljen onnellisena matkaa eteenpäin. Henkisyyden tie on avannut sydämen ja silmät näkemään miten elämä voi olla kaunis ja ilo täyttää sielun.

Tänään oli kaunis, lämmin ja aurinkoinen päivä. Oli ihan kevään tuntu, vaikka on vasta tammikuun loppu. Asiakkaatkin ovat aivan erilaisella mielellä tällaisena päivänä. Ulkoilusää!
Tästä aasinsilta Hoitola Valonlähteen asioihin. 

Iltoja joita voi varata ryhmille joko Valonlähteeseen tai asiakkaan varaamaan tilaan:
  - Äänimaljarentoutus, kesto noin 1h - hinta 20€/henk. katso lisää tästä
  - Meditaatioilta, kesto noin 1½h - hinta 20€/henk. katso lisää tästä
  - Ilta enkeleiden kanssa, kesto noin 2-3h - hinta 45€/henk. katso lisää tästä

Koulutus joka tulossa:
- Enkelihoitaja, alkaa 8.5., ryhmään mahtuu 10 osallistujaa katso lisää tästä

Hoitovinkki:
- Suklaahoito/-hieronta, kasvoille ja dekolteelle - kesto 1h - hinta 45

Mieltä sekä kehoa rentouttava ja stressiä poistava lämmin suklaahoito sopii kaikille ihotyypeille ja on erittäin nautinnollinen kokemus. Poistaa makeanhimoa! Kosteuttaa ja pehmentää ihoa, tehostaa aineenvaihduntaa ja kaakaon antioksidantin ansiosta myös suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta sekä hoitaa ihoa kokonaisvaltaisesti. Lisää onnellisuushormoonien serotoniinin ja endorfiinin tuotantoa. Antaa iholle pehmeän tunteen ja suklaan huumaava tuoksu kestää iholla pitkään. 
Katso lisää tästä

Ota yhteyttä:
p. 046 6620317/mielellään tekstari, koska en vastaa hoitojen aikana
elina@elinanenergiahoidot.fi
kotisivun yhteydenottolomakeella, klikkaa tästä


Enkeleitä päivääsi
Elina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)