lauantai 29. huhtikuuta 2017

Kevättä kohti

Hei rakkaat lukijat!

Tulipa sellainen sää tälle vappuaatonaatolle, ettei juurikaan viitsi ulos laittaa nenäänsä ellei ole ihan pakko. Lunta sataa ja maassakin on jo melkein 10cm. Mutta, jos säätiedotuksiin on uskomista, maanantaina pitäisi olla jo +9 astetta ja lumet tipotiessään. Toivottavasti alkaa lämpiämään ja sinivuokot kukkimaan. Yleensä äitienpäivän aikoihin on ollut jo valkovuokkojakin. 
Sitä odotellessa voi vaikka syventyä taas postaukseen, jaa no "taas" ei ihan pidä paikkaansa, kun edellisestä on jo yli kaksi kuukautta. Illat, ne vaan menee niin nopeasti. Päivät olen ollut nyt aikas tiiviisti hoitolassa, iltaisin tehnyt kanavointeja ja uudet suunnitelmat sekä koulutukset ja kurssit vievät oman aikansa. Mutta, en missään nimessä valita, ihanaa kun on töitä ja rakastan tätä työtäni. Kukapa ei, kun saa työskennellä taivaallisten valonolentojen kanssa. 

Kiitollinen, kiitollinen ja vielä kerran kiitollinen. 
Olen aivan innoissani uudesta asiasta jonka idea annettiin minulle jo jonkin aikaa sitten unessa, mutta vasta nyt aloin sitä järkkäillä. Ihanan Sannin kanssa sain sovittua paikasta ja kaikki muutkin asiat loksahtivat paikalleen, enkelit ohjailemassa. Siitä se sitten lopulta syntyi! Odotan todella paljon retriitin alkamista ja voimallisia ryhmä-meditaatioita niiden upeiden ihmisten kanssa jotka sinne tulevat. 

Hiljaisuuden Meditaatio retriitti!

Jämijärven rannalla, paikassa nimeltä Pikku-Itävalta. Rauhallinen paikka, joka varattu vain Valonlähteen ryhmälle. Ympäristössä ulkoilureittejä, laavu ja kaunis Uhrilähde, jonne teemme hiljaisen meditaatio kävelyn retriitin aikana. 

Täysihoidolla! Meditointia, rauhaa ja vain hiljaisuutta, hiljaisuutta. 

Retriitti on elokuussa 4.-6. päivä. Taloon mahtuu 12 henkilöä, paikkoja on tällä hetkellä vapaana enää muutama. Olen iloinen että ilmoittautuminen alkoi heti. Jos haluat mukaan niin kysele paikkoja. 

Linkki kotisivulleni, voit sieltä lukea lisää retriitistä: http://www.elinanenergiahoidot.fi/358937107 
Alkavia kursseja ja koulutuksia löydät myös kotisivultani: Kurssit ja koulutukset
Helmi-herran kanssa toivotetaan ihan kaikille:

                                    Oikein Iloista Vappua!


Enkeleitä päivääsi


Rakkaudella
Elina


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)