torstai 24. elokuuta 2017

Iloisia hetkiä

Hei ystäväiset


Uutta kohti! Hoitolan muutto kohtsilleen käsillä. Muutan siis Kyröskoskelta Ikaalisiin.
Tiedän että ylemmillä voimilla oli sormensa pelissä tässäkin asiassa. Olin pohtinut muuttoa jo aiemmin, Kyröskosken tila oli minulle aivan turhan suuri, mutta se jäi silloin kun etutilassa ollut kehystysliike lopetti. Sitten kun lomani jälkeen heinäkuun alussa liiketilan kohdalla tuli hyvin sekavia asioita koska se oli myyty uudelle omistajalle, päätin että nyt on aika lähteä. Kaikkia niitä asioita en ala tässä setvimään etten saa mitään syyteryöppyä niskaani, mutta ympärillä olevat energiat muuttuivat niiiin huonoiksi etten olisi kohta enää pystynyt tekemään siellä töitä. Näin minua tönäistiin kohti uutta.

Olin miettinyt muutaman päivän mitä tekisin, mistä uusi tila. Nämä mietteet mielessä otin taas yhtenä iltana meditoidessani yhteyttä taivaallisiin auttajiini. Lähetin heille rukouksen jossa pyysin heitä auttamaan tässä asiassa. Pohdiskelujen lomassa menin kampaajalle seuraavana päivänä ja sieltä kuulin että samassa talossa on vapaana liiketila josta hoitaja jäänyt eläkkeelle. Voitteko uskoa! Näin sitä apua tulee. Soitin tyhjän liiketilan ikkunassa olevaan numeroon ja asiat alkoivat järjestyä. Tila tuntui heti omalta, todella kauniilta ja energiat ihanilta! Teimme vuokrasopparin ja nyt olen sitten muuttamassa siihen. 
Ensi viikon on hoitola Valonlähde kokonaan kiinni, jotta pystyn muuttamaan rauhassa. Avaan uudessa osoitteessa, Vanha Tampereentie 14, maanantaina 4.9.17. Olen paikalla klo 10-18, silloin voi käydä kyselemässä hoidoista ja/tai varata aikoja tai vaan tulla tutustumaan muuten. 

Kaikella on aina tarkoitus, vielä en tiedä mikä tarkoitus tällä kaikella on, mutta omasta iloisesta ja onnellisesta olotilastani päätellen, uskoisin että oikein hyvää tarkoittava. 

Nyt sitten kaikki joukolla varaamaan aikoja hoitoihin! Muuttotarjouksena voit tulla kokeilemaan yhden valitsemasi hoidon -50% alennuksella!! Tarjous on voimassa 21.8-9.9.17, tänä aikana kun soittelet oman aikasi, saat minkä tahansa yhden hoidon puoleen hintaan. Esimerkiksi kuumakivihoito-yläkropalle, on nyt vain 15€ (norm. 30€)- kesto 1h.

Käyhän vilkaisemassa hoitovalikoimaa Valonlähteen kotisivulla: Klikkaa tästä  


MUISTATHAN HILJAISUUDEN MEDITAATIO RETRIITIN 6.-8.10.17.
ILMOITTAUTUMINEN MENOSSA! ILMOITTAUDU ENNEN 3.9.17!
TULE KANSSAMME HILJENTYMÄÄN JÄMIJÄRVEN UPEISIIN JÄRVIMAISEMIIN
KÄY SIVUSTOLLA JA ILMOITTAUDU: Klikkaa tästä


ENKELIKANAVOIJA KOULUTUKSEENKIN LÖYTYY VIELÄ PAIKKOJA!
KÄY TUTUSTUMASSA KOULUTUKSEEN JA ILMOITTAUDU VIIM. 28.8.17. Klikkaa tästä


Oikein ihanaa loppuviikkoa!


Enkeleitä päivääsi
Elina 2 kommenttia:

  1. Onnea uudelle tilalle. Niin ne asiat vaan menee kuin on tarkoitettu vaikka joskus malttamattamana jotain muuta toivoisikin :) Olisi mukava joskus
    päästä hoitoihisi ja kursseillesi ja heitänkin tässä toiveen enkeleille että sellaisen joskus järjestäisivätkin. oma työni on viikonloppu painotteista ja silloin kun vapaa kohdalle osuu, haluan ehdottomasti lapsenilapset luokseni. Välimatkamme on pitkä, joten ei ihan käväistä hoidoissa :) Mutta tätä "järjestämistä" odotan :) Kaikkea hyvää sinulle mummi. On mukava seurat sinua facebookissa ja täällä matkasta huolimatta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)