sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Ruusuvedestä Valonlähteeksi

Rakkaat lukijat

Muutto Ikaalisiin on tehty ja hoitojakin on ollut todella mukavasti. Syyskuun 4. päivä avasin, eli kuukauden verran nyt uudessa tilassa olen työskennellyt. Ruusuvesi on nyt muuttunut Valonlähteeksi.
Aluksi mielessä kyllä kävi että miten ne asiakkaat sinne Ikaalisiin tulevat ja paikan löytävät, mutta ainakin tähän asti on töitä ollut juuri sen verran kuin jaksan ja pystyn tekemäänkin. Uusiakin asiakkaita on tullut ja ovat tykänneet hoidoistani sekä tavastani työskennellä. Hoitajan suhde asiakkaaseen on tärkeä, miten kemiat pelaavat ja onko hoito sellainen jota asiakas odottikin. Jokaisella hoitajalla on oma "kädenjälki" ja se onkin tärkeää jotta asiakas voi valita sieltä joukosta omansa.

Itse tykkään tehdä hiljaisia hoitoja ja antaa asiakkaan rentoutua. Toki jos asiakas haluaa keskustella, siihenkään ei ole mitään estettä. Suurin osa kuitenkin tykkää hiljaisista hoidoista, joiden aikana vain rauhallinen meditaatiomusiikki soi ja hän itse voi vaipua syvään rentoutuneeseen tilaan. Monet sanovat että ajatuksetkin poistuvat ja tulee paljon rauhallisempi olotila pitkäksi aikaa hoidon jälkeenkin. 

Henkiset hoidot teen aina hiljaisesti, koska siten pystyn itse keskittymään paremmin ja kanavoimaan energioita. Jotkut hoitajat pystyvät puhumaan hoidon ajan, mutta tämä on minun tapani. Siksi en esim. vastaa hoitojen aikana puhelimeen.

Hoitotila on nyt sen verran pienempi, että valitettavasti en enää siellä pysty ohjaamaan ryhmille iltoja, mutta asiakkaan kotona tai muussa hänen varaamassaan tilassa onnistuu edelleen. Olen myös etsinyt mukavaa tilaa jota voin vuokrata tarvittaessa ja ohjata esim. meditaatioiltoja, meditaatiokoulutuksia tms. Mielessä on myös meedio-illan järjestäminen jota olen jo vähän järkkäillytkin, siitä enemmän tietoa facebookissa kun kaikki on valmista.

Uusia hoitojakin tullut/tulossa valikoimaani. Eli nyt voi jo varata aikoja lämpöiseen yrttinyyttihierontaan. Ihanan rentouttava, hemmotteleva, hoitava hoito. Yrttejä sisältävät kangasnyytit lämmitetään öljyssä. Ensin tehdään hierontaa käsillä ja sen jälkeen nyyteillä jotka erittävät koko keholle hoitavia aineita. Voit valita neljästä eri vaihtoehdosta: koko kehon hieronta, yläkropan hieronta, hieronta selälle tai kasvojen ja dekolteen hoito. Kaikkiin kuuluu myös päähieronta! Klikkaa tästä ja lue lisää: Luontaishoidot
Toinen on Horstmann kehoterapia. Olen menossa aluksi peruskurssille ja sen jälkeen jatkan vuoden koulutukseen jonka jälkeen voin valmistua diplomiterapeutiksi. Se on upea hoitomuoto jolla voidaan avata kehon solumuistiin jääneitä tukkeumia, vanhoja traumoja tai negatiivisia kokemuksia. Ne aiheuttavat tukkeumia lähinnä lantion alueella, hartioissa ja jaloissa. Näistä energiatukkeumista voi tulla kasvualusta erilaisille sairauksille ja kiputiloille. Jo yhdellä Horstmann hoitokerralla voidaan saavuttaa vaikuttavia tuloksia. 
Tekniikalla voidaan hoitaa esim: selkävaivoja, hartia- ja niskavaivoja, iskiasta, migreeniä, urheiluvammoja, stressiä, masentuneisuutta jne. Hoito tehdään hoitovuoteella ja asiakas on omissa vaatteissaan. Teen läsnäolo-opetusten välillä harjoitushoitoja. Ilmoittelen näistäkin facebookissa kun tulevat ajankohtaiseksi. 

Kuvia uudesta hoitotilastani on Valonlähteen kotisivulla, tässä linkki: Valokuvia

Valonlähteen tulevia kursseja ja koulutuksia:

Henkinen Matka - verkkokurssi 
- alkaa 13.11.17
- kesto 7 viikkoa
- hinta 75€
klikkaa ja lue lisää: Henkiset kurssit


EEH-Enkelihoitaja
- alkaa 5.2.2018
- kesto yht. 12 viikkoa
- hinta 450€
klikkaa ja lue lisää: EEH-Enkelihoitaja


Valonlähteen tulevat retriitit keväälle -18:

Enkeliretriitti
- 20.-22.4.2018
- hinta 280€ (täysihoito)

Hiljaisuuden Meditaatioretriitti
- 18.-20.5.2018
- hinta 280€ (täysihoito)

klikkaa sivuille ja lue lisää: Enkeliretriitti   Hiljaisuuden Meditaatioretriitti


Kiitos kun käväisit lukemassa!



Enkeleitä päivääsi

Elina




2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)