perjantai 29. joulukuuta 2017

Mukavuusalueen ulkopuolella

Rakkaat lukijat!


Jostain kumman syystä minut ohjattiin ilmoittautumaan himmelinteko kurssille Hämeenkyrön kansalaisopistoon. Kurssimainos tupsahti eteeni facebookissa ja saman tien olin sinne jo itseni ilmoittanut. En ole koskaan tykännyt käsitöistä joten olin hiukan ihmeissäni kun löysin itseni pöydän äärestä, monta pussillista helmiputkia, rautalankaa, leikkureita ja ohjelappu edessäni. What? Näistäkö tämä rähmäkäpälä aikoo tehdä jotain. No, pakkohan se kun olin tuottanut tarvikkeita, enkä yleensä luovuta ensi metreillä.
Jotkut tekivät myös ihan perinteisen himmelin oljista, joka oli mielestäni kyllä monimutkaisempi, mutta se on ihan makuasia. Oljet kuoritaan, pätkitään, liotetaan ja vasta sitten niistä voi alkaa himmeliä kasailemaan. Hienoja niistäkin tuli, mutta minulle nuo nykyaikaisemmat tarvikkeet oli ehdottomasti paremmat.
Mukavuusalueen ulkopuolelle meno välillä tekee kyllä ihan hyvää ja toisaalta piristääkin, on opeteltava jotain ihan uutta. Tällä kertaa kärsivällisyyttä, näpräämistä jne. Onneksi meillä oli aivan ihana, kärsivällinen ja ammattitaitoinen opettaja. Sadatta kertaa kysyessäni samaa kohtaa, "miten se nyt menikään", Elise rauhallisesti tuli taas luokseni ja yhä uudelleen kertoi miten se rautalanka nyt pujotetaan ja mihin suuntaan tulee uusi helmiputki jotta saa rakennettua kolmioita, kuutioita, kulmia, siten ettei tule määrättömästi jatkokohtia ja solmuja....ja ajatelkaa, en heittänyt tekelettä kertaakaan seinään, vaikka kuulemma ilmeet oli näkemisen arvoiset ja välillä tuli muutama voimasanakin lisäämään sisua. 
                 Elise, kaunis kiitos! Suosittelen muillekkin Elisen ohjaamia kursseja!
Kolme joulukuista iltaa me siellä askarreltiin, yhteiskoulun käsityöluokassa! Mukava kurssi! Välillä oli ihan hiirenhiljaista, kun kaikki keskittyivät, mutta myös naurettiin ja juteltiin. 
Kahden illan jälkeen minun tekeleeni oli tämän näköinen. Huh! Olinpa niin tyytyväinen itseeni! Oikeastaan en vielä edes tiennyt millainen siitä lopulta tulisi. Jotain pientä suuntaa antoi kuva jonka olin valinnut Himmeli kirjasta, mutta koska se oli tehty oljista, ei ollut edes mahdollisuutta tehdä ihan samanlaista. Sehän ei haitannut, koska silloin pääsi luovuus esiin.
Kolmantena iltana moni sai jo omansa valmiiksi, mutta osalla jäi vielä kesken. Niin myös minulla, keskeneräisenä vein sen kotiin. Näin hienoja himmeleitä tai niiden tekeleitä meiltä valmistui!
Minun himmelitekeleeni oli kesken kun vein sen kotiin. Tällaisena se roikkui pari viikkoa, ennenkuin joulunpyhinä oli aikaa valmistella se loppuun. Sormet kyllä syyhysi jo aiemminkin sitä tekemään, mutta aika vaan ei riittänyt, sitähän ei viitsi alkaa tekemään kiireellä. 
Suunnitelmaani kuului myös kristallit, ajattelin että himmeli saa sitten roikkua kattokoukussa ympäri vuoden, kun sen kerran teen. Eli tälläinen se on nyt valmiina. Ja uskokaa tai älkää, ajattelin väsätä toisenkin, nyt kun sen tekemisen ja idean vihdoin sisäistin. Perusosaamisella voi tehdä vaikka millaisia, vain taivas on rajana!
Kiitos kaikille kurssikavereille kun annoitte luvan kirjoittaa tästä ja myös julkaista kuvia!


Kiitos myös lukijoille ja kaikille upeille asiakkailleni tästä vuodesta. Tapahtumarikas vuosi, mutta aivan ihana, eikä vähiten teidän takianne. Rakastan työtäni, jos sitä nyt edes voi työksi sanoa. Hiukan  on hiljentynyt kirjoittamiseni, mutta yritän aina ehtiä välillä tännekkin. On taas paljon koulutuksia ja kursseja alkamassa Valonlähteen järkkääminä. Myös upeat retriitit, uutena nyt Enkeliretriitti, jossa olemme rakkaudelliseten enkelienergioiden ympäröiminä viikonlopun ajan. Kauniissa järvimaisemissa Jämijärven rannalla.

Tammikuussa 2018 alkavat ensimmäiset kurssit! Klikkaa nimestä niin pääset lukemaan lisää ja halutessasi myös ilmoittautumaan :)

Meditaatiokurssi verkossa

Meditaatiokurssi Valonlähteessä, vain 4 mahtuu mukaan

EEH-Enkelikanavoijakoulutus, verkkokoulutus

EEH-Enkelihoitajakoulutus, verkko- sekä lähikoulutus

Enkeliretriitti, vain 10 mahtuu mukaan

Hiljaisuuden Meditaatioretriitti, vain 10 mahtuu mukaan


Tervetuloa mukaan upeisiin ryhmiin! 


Onnellista Uutta Vuotta sinulle ja läheisillesi


Rakkaudella
Elina
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)