torstai 1. helmikuuta 2018

Viisi vuotias

Rakkaat lukijat!


Erilainen Mummi blogi täyttää tänään viisi vuotta. Paljon on tapahtunut, paljon on muuttunut. En koskaan aloittaessani olisi osannut arvata että tämä on vielä viiden vuoden päästä voimassa. Kiitos kuuluu teille rakkaat lukijat!

Tässä linkki ihan ensimmäiseen postaukseen 1.2.2013 "Aloitus"
Aluksi kirjoitin innoissani ihan joka ilta, sitten ehkä joka toinen päivä - kerran viikossa - kerran kuukaudessa ja nyt aina kun vaan ehdin. On niin paljon kaikenlaista. Lapsenlapseni sanoi että ihan liikaa kirjoittelen töistä ja mainostan täällä. Hmmmm....mitäs olette mieltä? Onko liikaa mainostusta?

Kirjoittelin viimeksi himmelikurssista. Siellä kuulin Hämeenkyrön Osaran Martoista, mitä he tekevät, miten toimivat ja jotenkin vaan sitten innostuin ja liityin. Minähän en ole mikään kotihengetär, enkä tee käsitöitä, mutta ne ei kuulemma olekaan itsetarkoitus. Marttoihin voi liittyä ihan vaan muutenkin. Myös ystäväni Birgitta liittyi ja yhdessä olemme käyneet nyt parissa tapaamisessa. Aloitimme pikkujouluista ja toinen oli tammikuussa. Mukavia iltoja! Lisää tapaamisia ja tapahtumia on tulossa. Esim. 13.2 menemme Karkkuun, siellä meille on varattu jalka- ja kasvohoitoja, joita opiskelijat tekevät. Ihanaa hemmottelua tähän arjen keskelle. 

Minut valittiin verkkovastaavaksi, otin sen ilolla vastaan, jotta voin olla yhdistyksessä jotenkin hyödyksi, kun nuo emäntätaidot ei ole ihan hanskassa. Tähän liittyen oli eilen koulutuksessa Tampereella. Siellä oli paljon muitakin "Marttoja", eri yhdistyksistä. Kiva oli tutustua heihin ja myös kurssin vetäjiin sekä käydä Pirkanmaan toimistolla. Jatkokurssi on maaliskuun alkupuolella. 

Näiden oppien pohjalta alan päivittelemään oman yhdistyksen kotisivuja uuteen uskoon. Tuumasta toimeen siis, kun kaikki on vielä hyvässä muistissa.

Suosittelen Martta yhdistykseen liittymistä ihan kaikille. Mukava harrastus. Oman paikkakunnan yhdistyksen löydät martat.fi sivustolta. Yhdistyksiä on myös eri teemoilla, esim. puutarhamartat, kansainväliset martat jne. Kaikki löytyy sivulta!
Elämä on siis muuttunut paremmaksi kuin silloin oli kun blogin aloitin. Oma mieli on rauhallisempi. Olen erittäin kiitollinen kaikesta mitä olen elämältä saanut. Olen kiitollinen myös siitä että silmäni ja sieluni avattiin näkemään se entinen minäni, miellyttäjä ja suorittaja. Olen pikkuhiljaa oppinut elämään hetkessä ja teen päätöksiä sydäntäni kuunnellen, mutta pitkä on matka ollut tähän pisteeseen. Kiitos teille ihanille että käytte lukemassa blogiani, kiitos kaikille Valonlähteen asiakkaille ja ennenkaikkea kiitos kaikille ihanille ystävilleni, tuttavilleni ja upealle perheelleni. Ilman teitä kaikkia en olisi enää tässä <3 
Vaikka mainostamista onkin kuulemma liikaa...kerron kuitenkin että huhtikuussa on alkamassa Valonlähteen upea Enkeliretriitti ja toukokuussa Hiljaisuuden Meditaatioretriitti. Kumpaankin ehtii vielä ilmoittautua! Linkit: Enkeliretriitti, Hiljaisuuden Meditaatioretriitti. Siellä olisi mukava tavata sinut! Ilmoittaudu pikaisesti, paikkoja on rajoitetustiKiitos kun kävit lukemassa!


Enkeleitä päiviisiRakkaudella
Elina 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)