tiistai 1. toukokuuta 2018

Kevään tuulia

Hei rakkaat lukijat.

Kiirettä, mutta ihania kiireitä, on ollut. Osaran Marttojen kanssa tapaamisia, Valonlähteen koulutuksia/kursseja, itsekin opiskellut lisää ja Enkeliretriittikin oli yhtenä viikonloppuna. 

Nyt on kaksi kokonaista päivää vapaana ma ja ti :) Oikein mukavaa Vappua teille kaikille.
Ihan uuttakin tapahtuu elämässäni! Haastatteluni oli Hesarin kuukausiliitteessä la 7.4.18, aiheena enkeliasiat. Juttu oli tehty monesta eri enkelihoitajasta ja -tulkitsijasta tai kurssittajasta. Toimittaja oli kirjoittanut sen hiukan skeptiseltä pohjalta, mutta ihan kuitenkin asiallinen artikkeli. Minusta oli iso kuva ja lyhyt sekä ihan mukavakin haastattelu. 

Marraskuussa 2017 minulle soitti tämä toimittaja ja kertoi että hän tekisi juttua enkeleistä, sopisiko tulla haastattelemaan. Suostuin ja hän tuli Ikaalisiin hoitolaani. Hän varasi itselleen enkelihoidon ja tykkäsikin siitä kyllä. Haastattelu tehtiin sen jälkeen. Sitten helmikuussa sieltä soitteli toinen toimittaja joka kertoi olevansa valokuvaaja ja haluaisi tulla ottamaan minusta kuvia kyseiseen juttuun, niin sitten sovittiin aika ja hänkin tuli Ikaalisiin. 

Juttu poiki nyt lisääkin, viime viikolla otti yhteyttä Kodin Kuvalehden toimittaja, joka haluaisi tehdä minusta henkilökuvajutun. Katsotaan millainen siitä sitten mahtaa tulla ja koska ilmestyy. 

Tämä kuva oli HS kuukausiliitteessä, enkelihoidossa ystäväni Laura. 
Enkeleihin liittyvää oli myös ihana Valonlähteen Enkeliretriitti. Se oli Jämijärven upeissa maisemissa 20.-22.4.18. Vietimme viikonlopun enkelienergioista ja erilaisista sessioista nauttien. Aivan iiihana porukka oli mukana. Naurua - itkua - ja taas naurua. Juteltiin enkeleistä ja vähän muustakin, meditoitiin, saunottiin ja nautittiin retriittipaikan luonnonrauhasta, sekä Birgitan loihtimista kasvisruoista. "Meillä kaikilla oli niin mukavaaaa, ois jospa oisit sinäkin ollut mukana.."

Enkeliretriittiläisten palautteita viikonlopusta voit lueskella: Enkeliretriitti
Nyt kun toimit nopeasti, ehdit vielä ilmoittautua seuraavaan retriittiin, joka on hiukan erilainen kuin enkeliretriitti, Hiljaisuuden Meditaatioretriitti, 18.-20.5.18 Sama upea paikka taas, eli Jämijärven rannalla hiljennytään. Viikonloppu on täysihoidolla, eli sinun ei tarvitse ottaa mukaan kuin ihan henkilökohtaiset tarvikkeesi. Tarjolla on kasvisruokaa = aamiainen puurolla, välipalat, lounas, päivällinen sekä kahvi/tee, itseleivotut leivät ja leivonnaiset. Valmiina odottavat saapuvia myös liinavaatteet ja pyyhkeet. Paljon meditointia ja hiljentymistä kuuluu ohjelmaan, teen myös hoitoja; tietysti edulliseen retriittihintaan. Katso lisää tästä linkistä ja lue palautteita: Hiljaisuuden Meditaatioretriitti ja kuvia edellisestä samaisesta retriitistä löytyy täältä Retriittikuvia. Blogipostaukseen retriitistä pääset TÄSTÄ.  Retriitin kokonaishinta täysihoidolla on 280€.

Ohjasin myös ensimmäisen Intialaisen Päähieronnan kurssini, hoitola Valonlähteen tiloissa. Kaksipäiväinen kurssi meni hienosti ja kurssilaisilta tuli todella hyvää palautetta. Kiitos heille siitä! Kurssista saa todistuksen. Katso lisää Intialainen Päähieronta kurssi 

                                   29.4.18 Valmistuneet!
Voin tulla ohjaamaan IPH-kurssin myös sinun paikkakunnallesi kokoamallesi ryhmälle ja varaamaasi paikkaan. Sinä itse porukan ja paikan järjestäjänä saat IPH-kurssin puoleen hintaan. Alle 10 hengen ryhmiltä lisäksi matkakulukustannus. Tai jos sinulla on pieni, 4 hengen ryhmä, voin ohjata kurssin myös hoitolassani. Mielellään parillinen määrä osallistujia, siten menee harjoittelut sujuvammin. Kurssin hinta yhdeltä on 150€. Ota yhteyttä jos kiinnostuit tästä! Ota yhteyttä 

Ohjaan myös erilaisia teemailtoja, sekä henkisiä että hyvinvointiin liittyviä! Uusin on ihana Rentoutusilta ryhmälle, johon kuuluu jalkakylpy, pää-ja hartiahierontaa pareittain jne. Klikkaa linkistä ja käy tutustumassa Valonlähteen sivulla. Iltojen hinta on 100€ + matkakulut, paitsi enkeli-ilta on 150€ + matkakulut. 

Näitä ihania asioita tällä kertaa! Ai niin, olen myös hakenut Marttojen avustuskohde matkalle Etiopiaan. Matka olisi syksyllä, sinne siis piti hakea ja valitsevat keitä sinne otetaan mukaan. Itse tietty maksamme matkan. Siellä on tosiaan Marttojen avustuskohde, jossa avustetaan naisia, erityisesti vammaisia, esim. sokeita, kuuroja jne. joiden tilanne on siellä erittäin huono. Martat lähtevät sinne neuvomaan ruoanlaitossa, käsitöissä, yrittämisessä ja avustamaan sekä opastamaan eri asioissa. Olen aika uusi Martta, joten katsotaan pääsenkö sinne mukaan. Pidetään sormet ja varpaat pystyssä että onnistaa :)


Oikein ihanaa kevään jatkoa sinulle ja läheisillesi!


Enkeleitä päiviisi :) 
Elina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)